Sports de ca Nostra

CRONICA REGIONAL PREFERENT‏; CCE SANT LLUIS – AT CIUTADELLA

2013-11-02 18.02.57Sobre la botzina va aconseguir el CCE Sant Lluís un punt amb gust de victòria . Corria el minut 93 , quan un centre ras de Manu per l’arribada de Joan Orfila va ser rematat per aquest últim al fons de la xarxa de Fullana i va desencadenar l’alegria en el bàndol local . Havia estat un final de partit trepidant , on els de Moyano van donar un pas endavant després de veure per darrere al marcador i van aconseguir un punt que li fa seguir depenent d’ells mateixos per poder entrar a les semifinals de Copa.

En un partit entretingut , sobretot a la segona part , els lluisers salvar els mobles , davant d’un At . Ciutadella, que va ser el millor equip que pas moment per Ses Canaletes . Els primers instants del matx van ser de tempteig entre els dos equips , els locals volien ser els amos de la pilota però un mal dia en la seva elaboració feia que els visitants també busquessin aquest control de la pilota que et porta a ser dominador del partit .

La primera ocasió del partit va ser per als de Rafa Torres . Corria el minut 14 i un xut potent de Bonet era aturat amb encert per Antonio . Era el primer avís per als lluisers que havien de trobar a si mateixos per tenir opcions .

El conjunt ciutadellenc anava guanyant terreny , el centre del camp dels de Moyano estava Off i això donava problemes al seu equip . Però coses del futbol , el primer a tirar a la lona al seu oponent van ser els lluisers . Minut 29 , córner botat per Bili al cor de l’ àrea i Miquel Capó , avançant-se a tots aconseguir batre per primera vegada a Fullana .

El gol va donar tranquil · litat als de Moyano que seguien intentant crear joc i poc a poc ho anaven aconseguint. Els de Torres no volien ser menys que el seu oponent i després d’un córner, Tudurí enviament seva rematada de cap a l’escaire de la porteria d’Antonio . Era la segona ocasió de perill per als vermells que estaven fent un molt bon partit .

La clara ocasió ciutadellenca va despertar de cop als lluisers que veien com el seu rival estava prop de la igualada . Joan Orfila va tenir en el 39 el 2-0 . Servei de córner botat de nou per Bili , pilota que queda mort als peus de Miquel Capó que veu i connecta amb Orfila a una pilota morta a la frontal de l’ àrea perquè el segon rematarà fora a la mitja volta amb una pilota que va sortir fora per molt poc .

El descans va servir perquè els dos conjunts donessin una volta de rosca més al seu joc . Els de ponent van sortir valents , conscients que la derrota els deixava pràcticament fora de qualsevol possibilitat d’arribar a les semifinals . Però la primera ocasió del segon acte va ser per als de Moyano . Internada per banda dreta Zouhir que realitza un centre ras i precís que es passeja per davant de la porteria de Fullana sense trobar un rematador que pogués finalitzar el excel · lent passada .

A partir d’aquest moment , l’encert que no tenien els de Torres va aparèixer per Ses Canaletes . Minut 55 , pilota morta a la cantonada dreta de l’àrea local perquè el lateral esquerrà Llabrés el posés a les botes d’Anglada que davant un núvol de jugadors va aconseguir baixar amb qualitat per deixar l’esfèric en posició idònia per a la rematada , batent a un Antonio que poc va poder fer per evitar l’empat .

L’empat era merescut pels mèrits realitzats pels de Torres . El CCE estava desconegut ofensivament , seguia sense trobar la tecla exacta per trobar-se còmode i jugar el seu futbol . El aprofitar els de Torres per donar un pas endavant a la recerca de l’anhelada victòria . I van trobar el camí en el minut 69 . Servei de córner al segon pal , Tudurí arriba en carrera i remata amb el peu al fons de les malles . El 1-2 va fer saltar les alarmes a Ses Canaletes i els de Moyano eren conscients que el resultat era un pas enrere en les seves aspiracions .

Però a partir d’aquest moment , van treure el seu orgull per buscar com a mínim un punt que els servís per seguir vius . Els vermells van jugar uns últims minuts molt intensos i intel · ligents .

Una contra perfecta rematada fora per poc per Juanlu va poder ser la sentència . Dos córners consecutius rematats per Torres i Tudurí també van poder sentenciar però el CCE estava bolcat . Tir a les mans de Fullana rematat per Bili , centre rebutjat per la defensa d’Alberto per a Manu que es trobava en excel · lent posició per a la rematada . El partit estava elèctric en els instants finals i el CCE s’acostava amb més perill i intensitat a l’àrea rival . I en aquestes , va arribar al minut 93 , Orfila a la rematada i punt al caseller .

Segueix amb opcions el CCE a falta de tres jornades . La següent els locals tenen jornada de descans i hauran d’esperar resultats . La penúltima visita als Pins per enfrontar-se al CE Alaior , el seu màxim rival per la segona plaça , en un partit clau per a les aspiracions de tots dos, i l’última a Ses Canaletes davant l’Sporting de Maó on pot decidir tot . Objectiu , arribar a l’últim partit amb opcions , per això toca ser valents i fer un pas endavant en Els Pins que és la següent estació de camí a les semifinals .

FITXA TÈCNICA

CCE SANT LLUÍS: Antonio, Álvaro, Capó, Orfila, Miki (Pedro 81′), Cisco (Sola 70′), Migue Coll, Bili, Zouhir (Alberto 61′), Isa i Dino (Manu 59′).

AT. CIUTADELLA: Fullana, García, Llabrés, Pons, Tudurí, Yeray, Anglada (Bosch 71′), Torres (Abdelkrim 64′), Marques (Alzina 69′), Juanlu i Bonet.

GOLS: 1-0 Min. 29 Capó, 1-1 Min. 55 Torres, 1-2 Min. 69 Tudurí, 2-2 Min. 93 Orfila

ARBITRE: Jose Juan Martin Lopez, auxiliat a les bandes per Juan Gonzales i Candido Lucero

José María Vidal
Sección de Fútbol del CCE Sant Lluís
2013-11-02 18.02.572013-11-02 18.26.34 2013-11-02 17.53.12

Los comentarios están cerrados.