Sports de ca Nostra

L’Espanyol B derrota el Constància (2-0)en un dels millors partits de la temporada

CapturaEl filial ha encadenat la seva segona victòria consecutiva després de derrotar al Cosntancia. L’equip de Manolo Márquez ha obtingut un just triomf en un partit en el qual, per fi, han marcat dos dels davanters espanyolistes. Aday i Mamadou han aconseguit els gols que han permès als locals sumar tres nous punts en la classificació. Gràcies a aquest triomf, el filial s’acosta als seus predecessors a la taula.

L’Espanyol B ha començat el partit imprimint un ritme molt alt i en els primers cinc minuts ha disposat de dues bones oportunitats per avançar-se al marcador. El conjunt de Manolo Márquez volia sentenciar ràpidament el partit, però s’ha topat amb un Constància molt seriós, que ha reaccionat ràpidament. Forteza, el visitant més ofensiu, ha posat a prova els reflexos de Pau. El ‘7 ‘ del Constància ha sorprès per les seves canonades i ha portat força perill a la porteria visitant.

Després d’uns minuts d’indecisió i d’un joc poc fluid, el filial ha tornat a crear perill per les dues bandes. Mamadou, a boca de gol, ha fallat, de manera incomprensible, una bona centrada de Clerc des de l’esquerra. El ’10 ‘ blanc-i-blau s’ha rescabalat poc després amb una bona assistència a Aday. El davanter ha aprofitat el servei del seu company i ha aconseguit inaugurar el marcador. En la següent acció, l’Espanyol B ha estat a punt de sentenciar, però Mamadou no ha arribat per poc a una bona centrada des de la banda.

La segona part no ha pogut començar millor per al filial. Una jugada iniciada per Eric, sensacional a la sortida de la pilota, ha estat aprofitada per Mamadou per aconseguir el segon gol de la matinal. Clerc, en una sensacional contra conduïda per Aday, ha perdonat el tercer que hagués suposat la sentència definitiva. Els visitants han mogut la banqueta per intentar canviar la dinàmica d’un partit que estava absolutament controlat pels pericos.

El Constància ho ha intentat sense gaire convenciment i l’Espanyol B ha tingut les seves opcions per aconseguir un resultat més ampli. Important victòria del filial que li permet escalar posicions a la classificació i acostar-se a la zona mitjana.

Fitxa tècnica

RCD Espanyol B: Pau, Pere, Aitor, Raillo, Eric, Caballé, Borja, Joan (Xavi Puerto, min.63), Aday (Jairo, min.71), Mamadou (Canario, min.81), Clerc.

CE Constancia: Gaspar, Jaime, Óscar, Joel, Calonge, Alberto, Forteza, David (Campoy, min.71), Nico, Mateu (Cónor, min.62), Víctor (Salcedo, min.62).

Gols: 1-0: Aday (min.32); 2-0: Mamadou (min.49)

Àrbitre:
Sr. Pulido Santana (Col. Les Palmes). Ha amonestat a Caballé (min.23), Joel (min.29), Clerc (min.52), Borja (min.57), Calonge (min.69), Campoy (min.87).

Incidències: uns 500 espectadors a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

web RCDEspañol

Los comentarios están cerrados.