Sports de ca Nostra

Atlètic Balears – Huracán (2-1) Estalla el Polideportivo Magalluf

ATBHCN-640x360Partit què s’ha iniciat amb variació tàctica i és que per enfrontar a l’Huracán Nico López ha optat per sortir amb tres centrals i donar més projecció en atac als laterals. El partit s’ha travat en excés i hi ha hagut poques ocasions clares. A la primera part, la més destacable per part de l’Atlètic Balears ha estat una internada per banda dreta de Juan Vich que ha acabat amb la pilota a la fusta. El partit ha seguit igual a la segona part fins que l’Huracán ha aconseguit trenar una bona jugada per l’esquerra i ha encetat el marcador. Amb el gol de l’equip rival s’ha desfet la tàctica inicial dels blanc-i-blaus i l’equip s’ha estirat en atac per cercar la remuntada. En el minut 87 ha arribat l’empat fruit d’un córner que ha rematat Florin. Hi ha hagut un rebot entre el porter i el defensa sobre la línia de gol que ha acabat amb la pilota a dins. No conformes amb l’empat els homes de Nico López han seguit intentat arribar novament a porta i sobre el minut 90 l’àrbitre ha xiulat penal sobre Sergi García que ha materialitzat Cristian consumant la remuntada.

Atlètic Balears: Víctor, Vich, Guasp, Mairata, Del Castillo (Nacho min. 68), Esteban, Xisco, Cristian, Oller (Ignasi min. 78), Thiago (Sergi min. 81) i Florin.

Huracán: Fernández, Alexis, Pomares, Vidal (Jorge min 21), Tomás, Chavero, Juli, Giménez, Cubillas (Javi min. 71), Mathias i Granell (Morgado min. 76).

Gols: 0-1 Chavero min. 64; 1-1 Giménez p.p min. 87; 2-1 Cristian p. min. 89

Amonestacions: groga per Vich i Xisco de l’ATB; groga per Pomares, Juli, Cubillas i Alexis de l’Huracán.

web At.Balears

 

ATBHCN9_id223 at baleares at baleares

Los comentarios están cerrados.