Previa i convocatòria Villarreal B – AtB‏

29 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

11  vila-real B - atbAquest dimecres 30 d’octubre a les 19h es disputarà a la Ciutat Esportiva de Vila-real el partit corresponent a l’onzena jornada de lliga què enfrontarà al Vila-real B a l’Atlètic Balears. L’encontre serà dirigit per l’àrbitre Israel Simón del Pino del col.legi català.

Nova visita a camp d’un filial amb el mal precedent del Llevant B. Ciutat Esportiva amb camp de gespa natural i de dimensions generoses (105×68). El filial groguet es mostra intractable a casa. Els homes de Lluís Planagumà no hi coneixen la derrota i dels cinc partits disputats n’han guanyat quatre i empatat un. Pel que fa als registres anotadors presenta una estadística semblant a la d’un altre filial, l’Elche Ilicitano, que va passar per Magaluf diumenge passat, i és que el Vila-real B és el conjunt més golejador amb 19 gols a favor, però també en rep una xifra important, 12 en contra.

Pel que fa a l’Atlètic Balears, els homes de Nico López demostraren diumenge passat la seva fortalesa mental després de la derrota a camp del Llevant. Amb una setmana difícil per davant, juntament amb algunes baixes significatives, s’imposaren a l’Elche Ilicitano i cercaran dimecres puntuar a Vila-real per seguir als llocs de privilegi. S’ha confirmat la microrotura de Xavi Ginard i serà baixa segura. Víctor Ross ha entrenat amb el grup i entrarà a la convocatòria. Per precaució viatjaran amb el primer equip els dos porters del Juvenil Divisió d’Honor, Jaume Valens i Mateu Fullana. Pedro Capó, Bernat Alomar i Francesc Campins segueixen de baixa. Marcos Martínez y Héctor Sänchez quedaran a Palma per decisió tècnica. La resta viatjarà, i com ens tenen acostumats, ho donaran tot per seguir somiant.

_______________________________

Este miércoles 30 de octubre a las 19h se disputará en la Ciudad Deportiva de Villarreal el partido correspondiente a la undécima jornada de liga que enfrentará a Villarreal B y Atlético Baleares. El encuentro será dirigido por el árbitro Israel Simón del Pino del colegio catalán.

Nueva visita a campo de un filial con el mal precedente del Levante B. Ciudad Deportiva con campo de césped natural y de dimensiones generosas (105×68) . El filial groguet se muestra intratable en casa. Los hombres de Lluís Planagumà no conocen la derrota y de los cinco partidos disputados han ganado cuatro y empatado uno. En cuanto a los registros anotadores presenta una estadística similar a la de otro filial, el Elche Ilicitano, que pasó por Magaluf el domingo, y es que el Villarreal B es el conjunto más goleador con 19 goles a favor, pero también recibe una cifra importante, 12 en contra.

En cuanto al Atlético Baleares, los hombres de Nico López demostraron el pasado domingo su fortaleza mental después de la derrota en el campo del Levante B. Con una semana difícil por delante, junto a algunas bajas significativas, se impusieron al Elche Ilicitano y buscarán el miércoles puntuar en Villarreal para seguir en los puestos de privilegio. Se ha confirmado la microrotura de Xavi Ginard y será baja segura. Víctor Ross ha entrenado con el grupo y entrará en la convocatoria. Por precaución viajarán con el primer equipo los dos porteros del Juvenil División de Honor, Jaume Valens y Mateu Fullana. Pedro Capó, Bernat Alomar y Francesc Campins siguen de baja. Marcos Martínez y Héctor Sánchez se quedarán en Palma por decisión técnica. El resto viajará, y como nos tienen acostumbrados, lo darán todo para seguir soñando.

Comentarios cerrados