Sports de ca Nostra

Basket ; Tot recordant en Chan Roy Ajoeb del l’IES Capdepera

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEl dijous dia 24, a les 16 hores, tendrà lloc un acte de comiat en el Poliesportiu Es Figueral

Com ja informàvem l’endemà del tràgic accident del jove Chan Roy Ajoeb, aquests dies   hantengut lloc diversos actes d’homenatge per part dels seus amics i companys. El mateix dilluns, el poliesportiu «Es Figueral» quedà petit per a la gent del bàsquet, que acudí a expressar el seu dolor i el suport a la família. A l’IES Capdepera es va fer un acte recordatori amb lectura d’escrits dedicats a Chan de part d’alumnes, i cada dia, al capvespre, en el punt exacte del l’accident, s’hi han pogut veure grups de joves. En aquest lloc, una gran quantitat d’espelmes, flors i missatges expressen els sentiments d’amics i companys. Missatges molt personals i emotius. Chan era, és, molt estimat, i els seus amics ho volen fer saber a tothom.
En Gustavo Gomes, alumne de 2n de batxillerat de l’IES Capdepera, n’ha fet una composició poètica, amb un doble objectiu. D’una banda, com a amic, li agradaria expressar allò que Chan voldria pera  ells; i de l’altra, ajudar les persones que necessiten una empenta a somriure una altra vegada.

Según él…

Ha muerto. Sólo llorad lo necesario,
puesto que él no querría veros así.
Llorad mientras suenan las últimas campanadas,
auguradoras al mundo de su ida.
No recuerdes, al ido
alargado es por quien le quiere
tanto que olvidarte desearía
por saber que sufres por mi memoria.
Quien lea estos versos y llore,
con él no está. Está separado.
Pero si lees estos versos y sonríes
cuando del abismo nadie le separe
ni siquiera mi nombre digas
y que tu afecto conmigo desvanezca
para que tus lágrimas no pese en ti
por mi.

capvermell

Los comentarios están cerrados.