Podes i Tales Pòrtol -CV Sóller per 3-2, ( 21-25, 25-19, 25-17, 24-26 , 15-12)

21 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
club_voleibol_portolEl partit ha començat amb un domini clar de l’equip local, amb un avanatatge de quatre punts que se mantenia al llarg del set i que feia presagiar una còmoda victòria. En arribar al 18-14, una bona selecció de saque de l’equip visitant ha provocat una consecució d’errades de recepció fins avançar-se 18-21. El CV Sóller ha sabut gestionar la diferència aconseguida i mantenir-la fins el final del set.

El segon i tercer set han transcorregut com havíem previst, per ser l’equip visitant el coer de la classificació i, a pesar que no hem disfrutat d’un joc molt vistós, ens hem imposat amb comoditat. Així, hem pogut aprofitar per rodar els jugadors que encara no havien tingut oportunitat de jugar als partits anteriors.

Al quart set, enlloc de sentenciar el partit, ens hem tornat trobar amb els problemes de recepció que ens han condemnat al primer. Un parcial de 0-6 a mitjan set ha avançat a l’equip visitant i, a pesar que fins i tot hem disposat d’un punt de partit amb una claríssima acció, hem vist desolats com havíem de disputar el quint set.
L’equip de visitant ha mostrat símptomes de nerviosisme al darrer set errant saques en moments clau, el que ha permès que la victòria, encara que ajustada en el tanteig, caigués clarament del nostre costat.