REGIONAL DE MENORCA ; CF SPORTING DE MAHÓN – CCE SANT LLUÍS (1-1)

20 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

P1070202Punt que sap a poc l’aconseguit pel conjunt Regional en la seva visita al Municipal de Maó per enfrontar-se al Sporting de Maó en un partit on els de Moyano arribaven més necessitats de victòria per la seva bona situació classificatòria i en què l’empat aconseguit els ajuda a seguir en la part alta de la taula però que sembla dolent pel rival al qual s’enfrontaven .

Els maonesos que arribaven després de caure àmpliament la setmana anterior van demostrar ser millor equip del que marca la classificació , ordenats , bon tracte de pilota però poc pólvora en atac . Els equips que passin pel Municipal maonès hauran suar molt si volen aconseguir la victòria , els sportinguistes amb molta joventut i un equip armat des de zero va donar el to durant els 90 minuts .

Els de Moyano , van sortir al partit ben posicionats defensivament , amb les coses clares a l’hora d’atacar però amb poca mobilitat ofensiva , que perjudicava els seus interessos . El centre del camp dels dos equips desfeia la tasca ofensiva del contrari i donava poques ocasions de gol a dos. Més que sumar , el que feien tots dos conjunts era restar a l’oponent amb una tasca defensiva molt correcta , tan sols a pilota aturada podia sorprendre un a l’altre .

La primera miniocasión del partit va arribar a la mitja hora de joc , després d’un servei de córner botada pels maonesos on el CCE , va sortir ràpid a la contra , el tret de Capó va acabar feblement a les mans de Ametller .

Capó tornava a ser protagonista d’una altra acció ofensiva lluisera al minut 38 . Servei de córner botat per Elliot perquè aparegués el central blavós a la rematada , traient la defensa sportinguista quan la pilota es dirigia al fons de la xarxa . A falta de 2 minuts per al descans , els de Moyano van aconseguir avançar-se al marcador . Pas a l’esquena del lateral Dani Navarro per a l’arribada en carrera de Raúl Olives que amb un bon centre al primer pal , el va rematar amb la dreta Elliot enganxat a la base del pal de Ametller .

El resultat positiu donava tranquil · litat als visitants en l’inici de la segona part però no podien menysprear un Sporting que estava rendint a gran nivell . Els de Noval van donar un pas endavant a la recerca de l’empat i poc a poc anaven incomodant els lluisers que no es trobaven còmodes en la seva circulació de pilota .

Al minut 67 els sportinguistes van aconseguir l’empat en un bon gol de Mica . Falta des d’uns 20 metres de distància on la barrera col · locada per Santi s’obre i la pilota s’introdueix en el fons de la xarxa després d’impactar al pal dret . Era un gol que donava encara si cap més ales als locals que veien possible inaugurar el seu caseller de punts amb aquest resultat .

Els de Moyano , van ser després del gol a pel partit de manera més decidida però les ocasions per acovardir al seu rival no arribaven . Diferents pilotes a l’àrea en jugades d’estratègia donaven oportunitat als blaus d’aconseguir el tant que els posés per davant però la falta d’encert en el centre o en la rematada no li posaven el gol en safata .

Els últims 15 minuts van ser de setge lluiser però ni les ocasions i per lògica el gol no arribava . Els de Noval van sumar el primer punt i treien dos punts que poden ser importants al CCE que visita la setmana que al Municipal de Sant Bartomeu per enfrontar-se al CE Ferreries, líder de grup , i que defensarà aquest liderat a capa i espasa davant d’un CCE que ha de ser valent i decidit si vol seguir buscant créixer amb un pas més com a conjunt . Queda molta copa i tot està per decidir , no hi ha res perdut però tampoc guanyat , la feina ha de continuar sent la principal basa per als de Moyano .

FITXA TÈCNICA:

CF SPORTING DE MAHÓN: Ametller , Alejandro , Navarro , Fernández , Loren , Rius , Mora ( Aram 63 ‘) , Mica , Balle ( Iván 46′ ) , Joni ( Bernal 75 ‘) i Abellán ( Kevin 46′ ) .

CCE SANT LLUÍS : Santi , Raúl ( Carlos 81 ‘) , Capo , Álvaro , Osky ( Alberto 48 ‘) , Isa , Manu ( Coll 62 ‘) , Cisco , Bili ( Dino 86 ‘ ) , Joan i Elliot .

GOLS : 0-1 Min 43 Elliot , 1-1 Min 67 Mica .

ÀRBITRE : Antonio Pons Mascaró , auxiliat a les bandes per Luis Gran i Antonio Gómez

.

José María Vidal
Sección de Fútbol del CCE Sant Lluís

Comentarios cerrados