Oltra si, Oltra no

20 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Real Mallorca
Jose Luis OltraPep LluĂ­s MartĂ­, un dels capitans del RCD Mallorca, manifestava aquesta setmana l’alt nivell d’exigĂšncia del seu entrenador Oltra. Sembla evident desprĂ©s del partit de diumenge passat al Rico PĂ©rez excepte els darrers deu minuts i de les declaracions dels protagonistes que la plantilla estĂ  amb el preparador valenciĂ . 

Qui pareix que dubte o no te clares les coses Ă©s el club o gent del club. No agraden algunes declaracions d’Oltra, el seu esperit obert, honest, sincer («no se cĂłmo cerrar un partido» o «hubiera firmado un empate antes de jugar contra el HĂ©rcules»), creuen que el entrenador no sap imprimir carĂ cter als seus futbolistes… Oltra a roda de premsa pensa en veu alta, expressa sense hipocresia les seves dubtes i dimonis d’aquell moment, i aixĂČ Ă©s «rara avis» al mĂłn del futbol. 

Si no confien amb ell i creuen que no Ă©s el entrenador que tornarĂ  El Mallorca a primera divisiĂł el que han de fer Ă©s no embullar mĂ©s sa troca i destituir-lo el mĂ©s aviat possible. 

Ara bĂ©, si estan convençuts de tot lo contrari, el club ha d’anar a mort amb l’entrenador i reforçar el seu paper davant qui sigui, mitjans, opiniĂł publica, aficiĂł, futbolistes… Callar, sobre tot callar i deixar-lo fer feina tranquil per crear el millor ambient perquĂš l’equip recuperi les millors sensacions i optimitzi el rendiment. 

MĂ©s enllĂ  dels resultats el club ha de resoldre aquesta equaciĂł. Oltra si, Oltra no i d’una vegada per totes. Ja s’ha perdut molt temps perĂČ l’objectiu encara Ă©s possible.cavallvermell.blog.com.es

Comentarios cerrados