Liga Nacional Juvenil ; DOSA CF, 0-SERVERENSE, 1

15 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

DOSAEl Dosa CF que entrena JesĂșs Carreteto no ha pogut brinar la seva primera victĂČria als seus aficionats. El conjunt de Ciutadella ha perdut 0-1 contra el Serverense en un partit marcat per l’expulsiĂł a la segona part i per doble targeta groga de Xavi. AquĂ­ ha vingut l’Ășnic gol del partit i on s’ha acabat tot ja pel Dosa CF.
I açĂČ que… el Dosa CF tot i perdre ha mostrat una cara molt millorada respecte a la derrota de la setmana passada a Manacor; un equip molt mĂ©s ben plantat al damunt del terreny de joc i mĂ©s agressiu que ha merescut com a mĂ­nim l’empat.
De fet, en botes de Sergi a la primera part hi ha hagut l’ocasiĂł que hauria pogut canviar el signe del partit. El ciutadellenc ha enviat una pilota a la barra d’un expectacular xut d’uns 20 metres que en cas d’entrar hauria suposat l’1-0.
En resum, derrota per a l’esperança pel Dosa CF.