Fútbol Femeni ; El Collera venç i planta cara a un dels grans ; Collera-At.Madrid (2-1)

15 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

794_thumb_principalEn la seva visita a Mallorca, l’Atlètic de Madrid Fèmines es mostrava com el clar favorit però les jugadores de Miquel Bestard no ho posaren gens fàcil al conjunt madrileny. Les mallorquines sortiren a l’atac i es feren amb el domini del partit, sobretot durant la primera part. El primer gol arribà al minut 13 en una bona jugada entre Pili Espadas, Mariona i Patri, aquesta última aconseguí marcar després de la passada enrere de Mariona. Després del gol, l’Atlètic de Madrid s’apropà amb més intensitat a la porteria d’Andrea però no gaudiren de cap ocasió clara. Les matalasseres cercaven en tot moment a la seva estrella, Jade, però aquesta no topà amb la fortuna del gol en els seus xuts a porta que se’n anaren per damunt el travesser. Les arribades del Collera a la porteria contrària venien quasi sempre des de la dreta en unes bones combinacions entre Rosita i Anita que cercaven a les seves golejadores Mariona i Pili. Abans d’arribar al descans, tengueren algunes ocasions però acabaren a mans de la portera visitant, Lola.

A la represa, les de Madrid sortiren amb la intenció de capgirar el partit. El conjunt visitant es llançà a l’atac però el Collera sortí al camp molt concentrat i tornà a gaudir d’ocasions de gol que donaren tranquil·litat a l’equip. Fou al minut 62, després d’un llançament de falta, que Mariona aconseguia el segon gol per les locals. Després del 2-0, la capitana Pili Espadas tengué dues bones oportunitats però en dos cops llançà la pilota a fora. Quan faltava un quart d’hora per acabar el partit, l’Atlètic de Madrid pitjà fort i al minut 72 aconseguiren retallar distàncies. El gol fou obra de Jade aprofitant la centrada d’Amanda per banda dreta després de superar a Marga Fullana. Les visitants ho seguien intentant i l’àrea del Collera era tot un embolic. Finalment no hi hagué cap ensurt i els punts quedaren a Palma. L’afició acabà demanant el temps en un partit que haguessin pogut fermar a la primera mitja hora de la segona part. La propera setmana la U.E. Collera s’enfronta al Sant Gabriel, mentre que l’Atlètic de Madrid rebrà la visita de la Reial Societat.

Andrea, Anita, Rosita, Tania (Marga Morey, min. 58), Mariona (Cristina, min. 94), Maitane, Pili Espadas (Raquel Carpio, min. 90), Vidal, Marga Fullana, Patricia Guijarro i Cora (Gabi, min. 55)

Alineació visitant

Lola Gallardo, Maria, Nagore (Maria, min. 61), Ana (Esther, min. 55), Jade, Amanda, Raquel, Silvia, Paula, Claudia (Blanca, min. 85) i Troyano

Golejadores

1-0 Patricia Guijarro, min. 13

2-0 Mariona, min. 62

2-1 Jade, min. 72

Actuació arbitral

L’àrbitre del partit fou Iván González. Ensenyà tres targetes grogues a les jugadores de la U.E. Collera: Mariona (min. 21), Anita (min. 59), Marga Fullana (min. 70) i també ensenyà una targeta groga a la jugadora de l’Atlètic de Madrid, Paula (min. 65)

Incidències

Uns 150 espectadors a les grades de l’estadi municipal de Ca’n Caimari (Coll d’en Rebassa, Palma)

Les claus del partit

El Collera demostrà les seves possibilitats en atac i anul·là el perill de les madrilenyes Jade i Amanda que ho intentaren durant tot el partit.

Dues bones oportunitats de Pili Espadas al minut 20 de la segona part haguessin donat la tranquil·litat i evitat els darrers cinc minuts d’infart que es visqueren al municipal de Ca’n Caimari.