Sports de ca Nostra

Previa partit CD Alcoyano – Atlètic Balears‏ (Sabado 20,30 Hrs IB3TV)

03 alcoià-atb cast 640x360Aquest dissabte 7 de setembre a les 20:30h es disputarà al camp municipal del Collao de Alcoi el partit corresponent a la tercera jornada de lliga entre el CD Alcoyano i l’Atlètic Balears. L’encontre serà dirigit per l’àrbitre del col·legi andalús Jesús Benjumea Álvarez.
Ambdós conjunts arriben amb un ple al caseller de victòries després de derrotar l’Alcoyano al Sant Andreu i a L’Hospitalet, i l’Atlètic a l’Olímpic i al Mestalla. A diferència dels balears, l’Alcoyano encara manté a 0 la seva porteria defensada pel guineà Aboubacar Camara «Bouba» el qual ha arrencat la temporada com a titular degut a la lesió del mític Rangel.
Cal recordar que l’Alcoyano va militar a la Lliga Adelante la temporada 2011/12 i el seu objectiu no és altre que tornar-hi el més aviat possible. L’Atlètic es trobarà un camp de 102 metres de llargària i 65 d’amplada, amb el principal diferencial de la gespa natural. S’espera una gran entrada al Collao després del bon inici de lliga i tenint en compte els més de 2.500 socis assolits pel Club local. Mencionar que el CD Alcoyano va disputar dimecres partit de copa del rei a domicili contra el Nàstic de Tarragona quedant eliminat als penals. Veurem si passa factura el possible cansament acumulat.
_______________________
Este sábado 7 de septiembre a las 20:30h se disputará en el campo municipal del Collao de Alcoy el partido correspondiente a la tercera jornada de liga entre el CD Alcoyano y el Atlético Baleares. El encuentro será dirigido por el árbitro del colegio andaluz Jesús Benjumea Álvarez.
Ambos conjuntos llegan con un pleno en el casillero de victorias tras derrotar el Alcoyano al Sant Andreu y a L’Hospitalet, y el Atlético al Olímpic y al Mestalla. A diferencia de los baleares, el Alcoyano aún mantiene a 0 su portería defendida por el guineano Aboubacar Camara «Bouba» el cual ha arrancado la temporada como titular debido a la lesión del mítico Rangel.
Cabe recordar que el Alcoyano militó en la Liga Adelante la temporada 2011/12 y su objetivo no es otro que volver a ella lo más pronto posible. El Atlético se encontrará un campo de 102 metros de largo y 65 de ancho, con el principal diferencial del césped natural. Se espera una gran entrada en el Collao tras el buen inicio de liga y teniendo en cuenta los más de 2.500 socios alcanzados por el Club local. Mencionar que el CD Alcoyano disputó el miércoles partido de copa del rey, a domicilio contra el Nàstic de Tarragona, quedando eliminado en los penaltis. Veremos si pasa factura el posible cansancio acumulado.

Los comentarios están cerrados.