GRAN FINAL DE TEMPORADA DEL CVS AL CAMPOSOL

5 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
ImageProxyEn Petit Toni Pericas va fer disfrutar tothom
El passat dissabte, el CVS celebrĂ  el tradicional sopar de final de temporada al Restaurant Camposol amb la presĂšncia de mes de 150 persones entre membres del club, jugadors, pares i demes familiars que no es volgueren perdre la cita.

 

Com sempre la nota graciosa la posaren Pep Campillo i Toni Pericas que a base de moltes ganes i humor feren passar una vetlada la mar d’entretenguda a tots els comensals.
PEP CAMPILLO, UN VERTADER SHOWMAN
Des d’abans de començar el sopar, tots els equips del club anaren desfilant per l’improvisat escenari per fer valoraciĂł de la temporada. Els entrenadors resumiren l’any que s’acaba i en la majoria de casos es feren regals i entrega de recordatoris en un molt bon ambient. Tots destacaren la feina feta per damunt dels espectaculars resultats aconseguits, amb cinq participancions en Campionats d’Espanya de les sis categories base existents, fet que va ser reconegut fa pocs dies per la FederaciĂł Espanyola de Voleibol com a la primera vegada que un club espanyol ho aconsegueix.
INFANTIL MASCULI B
INFANTIL FEMENI B
INFANTIL FEMENI A
INFANTILS, CADETS I JUVENILS MASCULINS REGALAREN UNS PARTICULARS OBSEQUIS ALS SEUS ENTRENADORS
LA VERSIO MES SIMPATICA DELS TRES TECNICS DELS EQUIPS MASCULINS
CONST. MIQUEL MORELL I FUSTES CA’N VAQUER SOLLER – CADET I JUVENILS FEMENINS
Un dels moments mes emotius i esperats va ser l’apariciĂł dels membres de l’Infantil masculĂ­ A que enguany han assolit un Subcampionat d’Espanya de pista i un Campionat d’Espanya de Volei Platja. Felip Reynes va fer una valoraciĂł global i despres va dedicar unes paraules a cada un dels jugadors del seu equip animant-los a tots a seguir amb la bona feina que tantes satisfaccions els ha donat enguany.
FELIP REYNES REBE UNA FOTO DELS SEUS JUGADORS CAMPIONS D’ESPANYA DE VP
     Fuente CV. SOLLER
INFANTIL MASCULI A
CVS SOLLER TOURS – SENIOR FEMENI
I si abans de sopar, es visqueren emocions, despres apareguĂ© en Petit Toni Pericas que realitzĂ  la seva particular entrega de premis als membres del Club que baix el seu punt de vista havien assolit qualque fita excepcional, esportiva o no. Nomes la posada en escena ja va impactar als convidats que no deixaren de riure durant tota l’entrega de premis amb en Toni i «les seves Campillo mans».
ELS JUGADORS DEL JUVENIL I DEL SENIOR MASCULINS
Acabada l’entrega de premis per part den Toni, el President del CVS, Alfons Ramon, i el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de SĂłller, Toni Torres, tancaren el sopar amb paraules de resum i agraiment a tots els que fan feina, ajuden i disfruten de tot el que envolta el Club.
ALFONS RAMON I TONI TORRES TANCAREN EL SOPAR

Comentarios cerrados