Previa Olimpic de Xativa- At.Baleares (Sabado 24 Ib3TV 19,00 Hrs)

22 agosto 2013 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol de 2B
olimpic-atbEl Atlético Baleares se enfrenta en la primera jornada de liga al CD Olímpc de Xàtiva, equipo que la pasada campaña estuvo pråcticamente toda la temporada en los puestos de play-off, quedåndose fuera de ellos al acabar en quinta posición. 
El equipo blanquiazul visita Xàtiva con una plantilla joven, con muchas caras nuevas (sólo repiten Ginard, Del Castillo y Thiago Benevides respecto a la temporada anterior) y con claro caråcter mallorquín. Afrontan el primer partido con mucha ilusión de la mano del nuevo técnico, Nico López que ha formado un plantel competitivo pese a la reducción del presupuesto. El entrenador visitante tiene las bajas de los defensas Biel Guasp y Toni del Castillo.
El equipo que dirige Toni Aparicio por su parte, tiene entre sus filas a Nando RamĂłn, jugador mallorquĂ­n con gran presencia en el centro del campo del equipo valenciano, es uno de los aspirantes a quedar en los primeros puestos esta temporada, con vistas a la Liga Adelante.
Sabremos que pasa a partir de las 19:00 con el colegiado del colegio catalĂĄn Alejandro FernĂĄndez PĂ©rez, todo retransmitido por IB3 televisiĂłn.
____
Aquest dissabte 24 agost comença a rodar de manera oficial l’AtlĂštic Balears 2013-14 en el camp de la Murta, camp del CD OlĂ­mpic de XĂ tiva a partir de les 19:00 h.
L’AtlĂštic Balears s’enfronta a la primera jornada de lliga al CD OlĂ­mpc de XĂ tiva, equip que la passada lliga va estar prĂ cticament tota la temporada en els llocs de play-off, quedant-se fora d’ells en acabar en cinquena posiciĂł.
L’equip blanc i blau visita XĂ tiva amb una plantilla jove, amb moltes cares noves (nomĂ©s repeteixen Ginard, Del Castillo i Thiago Benevides respecte a la temporada anterior) i amb clar carĂ cter mallorquĂ­. Afronten el primer partit amb molta il · lusiĂł de la mĂ  del nou tĂšcnic, Nico LĂłpez que ha format un planter competitiu tot i la reducciĂł del pressupost.L’entrenador visitant tĂ© les baixes dels defenses Biel Guasp i Toni del Castillo.
L’equip que dirigeix Toni Aparicio per la seva banda, tĂ© entre les seves files a Nando Ramon, jugador mallorquĂ­ amb gran presĂšncia al centre del camp de l’equip valenciĂ , Ă©s un dels aspirants a quedar en els primers llocs aquesta temporada, amb la vista posada a la Lliga Adelante.
Sabrem que passa a partir de les 19:00 amb el col · legiat del col · legi català Alejandro Fernåndez Pérez, tot retransmÚs per IB3 televisió.
web at.baleares

Comentarios cerrados