Obertes les inscripcions per a la Cursa Popular Ciutat de Sóller (Diumenge 18 d’agost )

12 agosto 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

5El termini d’inscripció per participar a la Cursa Popular Ciutat de Sóller ja està obert. La prova organitzada pel Círculo Sollerense es disputarà enguany el diumenge 18 d’agost a partir de les 9:30 hores del dematí.

Els interessats en formalitzar la seva inscripció poden fer-ho accedint a la pàgina web www.elitechip.net. Allà s’han de seguir les passes indicades fins a completar el procediment.

La quota d’inscripció per a l’edició d’enguany serà de quatre euros per participant. A més, tots aquells que no disposen de xip en propietat l’hauran de llogar abonant tres euros addicionals.

El termini d’inscripció romandrà obert fins el divendres 16 d’agost a les 21 hores o fins que s’exhaureixin les 500 places que l’organització ha posat a la disposició dels participants.

La prova es desenvoluparà en el traçat habitual, amb sortida i arribada a la Plaça de la Constitució. Els atletes completaran un recorregut aproximat de 8’8 quilòmetres entre Sóller, el Port i retorn novament a Sóller.

Per als infants, s’han preparat curses especials per a les seves edats. Els més petits completaran un circuit de 230 metres entre el carrer de la Rectoria, el carrer Bauçà i la Plaça de la Constitució. Pels més grans (categories benjamí, aleví i infantil) el circuit serà d’un quilòmetre i comprendrà el següent itinerari: Plaça, carrer de Sa Mar, Plaça d’Amèrica, Gran Via, Carrer de la Rectoria i Plaça de la Constitució.
(Saveu.cat)

Comentarios cerrados