Homenatge a Joan Ll. Pons, Miquel Darder i al C.V. Sóller

12 agosto 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

La Sala Magna de l’Ajuntament de Sóller va acollir dissabte migdia un homenatge institucional al nedador Joan Lluís Pons, el petanquer Miquel Darder i a l’equip infantil masculí de volei platja, després que tots ells s’hagin proclamat recentment campions d’Espanya.

L’acte va començar amb el lliurament d’un diploma a Joan Lluís Pons. El nedador solleric va aconseguir aquest passat mes de juliol set medalles al Campionat d’Espanya Júnior d’Estiu, que es va celebrar a València. Pons es va penjar el metall d’or en les modalitats de 400 estils i 200 papallona, a més d’aconseguir la medalla d’argent en el 4 x 100 estils i en el 4 x 100 lliures; i la medalla de bronze en els 200 estils, els 200 esquena i el 4 x 200 lliures.

A continuació, Jordi Ramon, Josep Rabassa, Juan Lladó i Xisco Mas foren els protagonistes del següent homenatge, en reconeixement a la consecució del títol de Campions d’Espanya de Volei Platja en categoria infantil. L’equip del C.V. Sóller, dirigit per Felip Reynés, va assolir aquest campionat fa només tres setmanes a Galícia.

Finalment, el veterà petanquer Miquel Darder també va rebre un diploma en reconeixement al Campionat d’Espanya Individual que va aconseguir el passat mes de maig. Aquest títol, tal i com es va recordar durant l’acte, li permetrà disputar el Campionat Mundial de l’especialitat, que enguany es disputarà a la ciutat italiana de Roma.

El reconeixement va comptar amb la presència del batle, Carles Simarro, i del regidor d’Esports, Antoni Torres, que en els seus discursos animaren els homenatjats a continuar treballant perquè el nom de Sóller sigui essent passejat per tots els racons de l’estat. Un públic format per amics i familiars dels homenatjats va omplir totes les localitats de sala de plenaris del consistori solleric. (Veu de Soller)

Comentarios cerrados