Sports de ca Nostra

EL CLUB VOLEY SOLLER ; CAMPIO D’ESPANYA DE VOLEI PLATJA PER SEGON ANY CONSEQUTIU!!

untitledEs que es tan guapo i tan poc habitual, tan difícil, tan excepcional…. L’any passat es va viure com a una fita històrica. Història del Club, de Sóller, del Volei Balear. I enguany ja es partia amb el llistó molt amunt. Es pot pensar que es pecava de sobèrbia però nomes era la tendència natural de tots els bons esportistes de voler-ne mes. De voler fer-ho millor. Ja no bastava anar a fer-ho be, s’objectiu era fer el possible per tonar a guanyar. I vos assegur que en els darrers mesos ho han fet. Dobles sessions d’entrenaments durant 5-6 dies setmanals, amb una exigència total, amb calor, amb vent, amb son, examens finals.
6 partits en 3 dies, 12 sets a favor i cap en contra. Tot i que els andalusos del San Pedro sortien com a favorits a totes les quinieles, la superioritat ha estat total. Això dóna mes mèrit al que s’ha aconseguit. Sense cap dubte estam vivint moments històrics de nou, gràcies a la feina de Felip Reynes i Toni Pericas amb els nostres nins. A pista i a platja, gràcies a les ganes d’uns nins que responen a tot el que proposen els entrenadors, gràcies a uns pares que entenen, en la seva majoria, el que es proposa, ho valoren, participen i ho recolzen. Gràcies a Pep Campillo que els pareix millor que ningú perque despres caminin decidits i fermes per les diferents categories del Club. Gràcies a un Club que no s’atura davant res perque l’únic que te clar es que estima el volei per damunt de resultats i opinions. Gràcies a tots els que posareu el vostre nom a l’escut del CVS per acompanyar els nostres a Galícia, als mes de 100 participants que compartireu el Popular 3×3 de fa 15 dies. I es que es tan guapo es volei!… Gràcies a tots.
Ah! i no cregueu que això s’acaba aquí, perque els 4 jugadors del CVS que competiren com a CV Manacor quedaren en setena posició en la seva primera participació en un Campionat d’Espanya. Miquel Colom (infantil de segon any), Pere Terron (alevi), Pep Tugores (alevi) i Biel Borras (infantil de primer any), jugaren un Campionat espectacular guanyant dos dels 3 partits de grup i despres guanyant el partit que decidia les places 7ª i 8ª despres de perdre el partit de quarts de final al tie break.

Família, tornam estar d’enhorabona, no vos canseu de gaudir d’aquests moments, no els hi lleveu ni una micona del valor que tenen, no deixeu de celebrar-ho. Al menys un ratet, que demà hi torna haver entreno…
una abraçada.Club Volei Sóller.C.V.Soller para Sportsdecanostra.com

Los comentarios están cerrados.