EL CLUB VOLEY SOLLER ; CAMPIO D’ESPANYA DE VOLEI PLATJA PER SEGON ANY CONSEQUTIU!!

29 julio 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

untitledEs que es tan guapo i tan poc habitual, tan difĂ­cil, tan excepcional…. L’any passat es va viure com a una fita histĂČrica. HistĂČria del Club, de SĂłller, del Volei Balear. I enguany ja es partia amb el llistĂł molt amunt. Es pot pensar que es pecava de sobĂšrbia perĂČ nomes era la tendĂšncia natural de tots els bons esportistes de voler-ne mes. De voler fer-ho millor. Ja no bastava anar a fer-ho be, s’objectiu era fer el possible per tonar a guanyar. I vos assegur que en els darrers mesos ho han fet. Dobles sessions d’entrenaments durant 5-6 dies setmanals, amb una exigĂšncia total, amb calor, amb vent, amb son, examens finals.
6 partits en 3 dies, 12 sets a favor i cap en contra. Tot i que els andalusos del San Pedro sortien com a favorits a totes les quinieles, la superioritat ha estat total. AixĂČ dĂłna mes mĂšrit al que s’ha aconseguit. Sense cap dubte estam vivint moments histĂČrics de nou, grĂ cies a la feina de Felip Reynes i Toni Pericas amb els nostres nins. A pista i a platja, grĂ cies a les ganes d’uns nins que responen a tot el que proposen els entrenadors, grĂ cies a uns pares que entenen, en la seva majoria, el que es proposa, ho valoren, participen i ho recolzen. GrĂ cies a Pep Campillo que els pareix millor que ningĂș perque despres caminin decidits i fermes per les diferents categories del Club. GrĂ cies a un Club que no s’atura davant res perque l’Ășnic que te clar es que estima el volei per damunt de resultats i opinions. GrĂ cies a tots els que posareu el vostre nom a l’escut del CVS per acompanyar els nostres a GalĂ­cia, als mes de 100 participants que compartireu el Popular 3×3 de fa 15 dies. I es que es tan guapo es volei!… GrĂ cies a tots.
Ah! i no cregueu que aixĂČ s’acaba aquĂ­, perque els 4 jugadors del CVS que competiren com a CV Manacor quedaren en setena posiciĂł en la seva primera participaciĂł en un Campionat d’Espanya. Miquel Colom (infantil de segon any), Pere Terron (alevi), Pep Tugores (alevi) i Biel Borras (infantil de primer any), jugaren un Campionat espectacular guanyant dos dels 3 partits de grup i despres guanyant el partit que decidia les places 7ÂȘ i 8ÂȘ despres de perdre el partit de quarts de final al tie break.

FamĂ­lia, tornam estar d’enhorabona, no vos canseu de gaudir d’aquests moments, no els hi lleveu ni una micona del valor que tenen, no deixeu de celebrar-ho. Al menys un ratet, que demĂ  hi torna haver entreno…
una abraçada.Club Volei Sóller.C.V.Soller para Sportsdecanostra.com

Comentarios cerrados