Sports de ca Nostra

Baloncesto; Un altre incorporació de luxe, Dani García / Otra incorporación de lujo, Dani García

DANI-GARCIA-1-1-200x200Arriba el tercer fitxatge al CCE Sant Lluís, un altre incorporació amb una contrastada calitat, que ha jugat a LEB i EBA Entre d’altres categories. Es tracta del base Dani Garcia, procedent del CE Alcàzar.

Un altre incorporació de luxe per aquesta categoria. En Dani García Tora, nascut a Badalona el 22/10/1979, i 1.93 d’alçada, va esser un dels millors jugadors a la LEB amb el CB Jovent d’Alaior al que va arribar procedent del Club Maristes Ademar de EBA.

D’altres equips en els que ha jugat son el CB Ferreries en la Primera Balear per després fitxar per el CD Alcàzar amb el que seria declarat millor jugador de la categoria i amb el que pujaria a EBA Realitzant una gran temporada. La darrera temporada ha militat el el CD Alcàzar demostrant que segueix essent un gran jugador.

Domina gran part dels conceptes de joc al bàsquet: anotació, rebot, assistències, robos, faltes rebudes…Te una gran lectura del joc prenent sempre bones decisions amb moments complicats dels partits.

Benvingut al CCE Sant Lluís.

…………………………………………………………….

Llega el tercer fichaje al CCE Sant Lluís, otro incorporación con una contrastada calidad, que ha jugado en LEB y EBA Entre otras categorías. Se trata del base Dani Garcia, procedente del CE Alcázar.

Otro incorporación de lujo para esta categoría. Dani García Tora, nacido en Badalona el 10/22/1979, y 1.93 de altura, fué uno de los mejores jugadores en la LEB con el CB Jovent de Alaior al que llegó procedente del Club Maristas Ademar de EBA.

Otros equipos en los que ha jugado son el CB Ferreries en la Primera Balear para después fichar por el CD Alcázar con el que sería declarado mejor jugador de la categoría y con el que subiría a EBA Realizando una gran temporada. La última temporada ha militado el CD Alcázar demostrando que sigue siendo un gran jugador.

Domina gran parte de los conceptos de juego al baloncesto: anotación, rebote, asistencias, robos, faltas recibidas … Tiene una gran lectura del juego tomando siempre buenas decisiones con momentos complicados de los partidos.

Bienvenido al CCE Sant Lluís.

XUS ROTGER
SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

 

Los comentarios están cerrados.