Sports de ca Nostra

Basket CCE Sant Lluís.; Arriba el segon fitxatge, Xavi Payeras

Digital CameraArriba el segon fitxatge per el CCE Sant Lluís. Xavi Payeras Hernández, jove pivot maonès de 18 anys, procedent del CB La Salle Maó.

El jove pivot, de 1.96 d’alçada, aportarà joventut i il.lusió a un equip que ja coneix. Fruit de la vinculació amb el desaparegut Menorca Bàsquet, en Payeras va formar part de la plantilla que va disputar a Guardamar les fases d’ascens a EBA, quant era tansols júnior de primer any. Ara tornarà a vestir de blau, en l’any del retorn a la Primera Balear.

Amb aquet fitxatge son ja deu els components de l’equip entrenat per en Xavi Carreras, recordem, Pitu Jiménez, Pau Cardona, Carlos Gómez, Isma Seguí, Cice Mercadal, Juan Murillo, Sergio Muñoz, Mateo Pons, Miki Ortiz i el nou arribat, Xavi Payeras.

Es un dels pivots amb més projecció de l’illa i s’ha format a la pedrera de l’equip lasallista. La temporada passada va compaginar l’equip júnior amb el CB Es Castell, entrenat per en Carles Solà, a l’autonòmica menorquina.

Benvingut al CCE Sant Lluís.

Los comentarios están cerrados.