Sports de ca Nostra

Penya Lluis Sitjar de Porreres

1005302_409775049142047_822142055_nRecordau que si vos voleu fer abonats o renovar els vostros abonaments del Rcd Mallorca a través nostro vos podeu posar en contacte amb en Joan Lliteres Mojal na Catalina Nadal Ato en Joan Mora en David Marga en Joan Toni Font Sastre en Ramón Ruiz o anar directament a Ses Forques i demanau per na Ses Forques Antonia i noltros farem totes ses passes per voltros. moltes gracies. Animauvos, ara mes que mai. preus mes barats que mai.
Prest vos confirmarem també d´es dia que vendrán a porreres membres d´es club per fer un poc de mallorquinisme a la vila, segurament serà per sant roc o un poc abans.

Recuerde que si usted quiere hacer o renovar abonos suscriptores de vostros Rcd Mallorca a través de nostro usted puede contactar con Juan Mojal Juan Mora Catalina Christmas na Ato camillas en David y Joan Ramon Ruiz adaptar fuente Toni Marl o ir directamente a demanau Ses Ses Forques, Antonia y noltros todos ses Forques na camina por voltros. Muchas gracias. Animauvos, ahora más que nunca. precios más baratos que nunca.
También confirme que esté listo para complacerte por club miembros porreres vendrán hacer un poco de mallorquinisme en el pueblo, seguramente será para sant roc o un poco antes

Los comentarios están cerrados.