Sports de ca Nostra

Cap de setmana d’esport a la platja de Mónaco (Soller)

1 La platja del Mónaco acull des d’ahir dematí un torneig de futbol platja que es desenvoluparà durant tot el cap de setmana amb la participació d’un total de 23 equips distribuïts en tres categories (Benjamí/Aleví, Infantil/Cadet i Sènior).

El campionat es jugarà cada dia des de les 9:30 hores del dematí, i fins ben a prop de la mitja nit. Demà diumenge, està previst que es disputin les finals.

El campionat de futbol platja, organitzat per la regidoria d’Esports i per l’Associació Clubs de Futbol de Sóller (ACFS), és la segona vegada que es disputa a Sóller. L’any passat es va fer a la platja den Repic. Emperò, enguany s’ha optat per traslladar-lo al Mónaco i evitar molèsties als bars i restaurants del passeig.
SaVeu (Soller)

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.