Sports de ca Nostra

LA U.E.LLORET FITXA AL TALISMAN DELS ASCENSOS

21859El titular pot semblar comercial o explosiu, però res més  lluny de la realitat ja que Yasen Mihaylov Stoyanov ha  aconseguit l’ascens de categoria en tres dels seus  darrers quatre equips. Aquest brau jugador Bulgaro de 21 anys destaca per ser un defensa polivalent, ja que pot  jugar en qualsevol de les seves posicions, físicament ben dotat, va bé al tall, mou ​​la pilota amb les dues cames,  bona sortida de pilota, i va molt bé per alt. Des que va  arribar a l’illa ha jugat a l’Arenal Juvenil aconseguint  l’ascens, Pla de Na Tesa de 1a Regional, on va  aconseguir l’ascens a Preferent, At.Rafal que també  estant a 1 ª Regional va aconseguir ascendir, i aquesta  darrera temporada ha defensat els colors del Sta.Mónica  de 1a Regional. Des del Club, li donem la benvinguda i li desitgem molta  sort en el seu nou repte

 

El titular puede parecer comercial o explosivo, pero nada más lejos de la realidad ya que Yasen Mihaylov Stoyanov ha conseguido el ascenso de categoría en tres de sus últimos cuatro equipos. Este bravo jugador Bulgaro de 21 años destaca por ser un defensa polivalente, ya que puede jugar en cualquiera de sus posiciones, físicamente bien dotado, va bien al corte, mueve la pelota con las dos piernas, buena salida de balón, y va muy bien por alto. Desde que llegó a la isla ha jugado en el Arenal Juvenil consiguiendo el ascenso, Pla de Na Tesa de 1 ª Regional, donde consiguió el ascenso a Preferente, At.Rafal que también estando en 1 ª Regional logró ascender , y esta última temporada ha defendido los colores del Sta.Mónica de 1 ª Regional. Desde el Club, le damos la bienvenida y le deseamos mucha suerte en su nuevo reto

Los comentarios están cerrados.