Sports de ca Nostra

Rubén Rogel Abós nuevo jugador de la U.E.Lloret

1El jugador que vos presentem avui no és un jugador  qualsevol, per a la U.E.Lloret és un luxe i un autèntic  plaer poder anunciar avui el seu fitxatge. Es tracta de  Rubén Rogel Abós, jugador de 23 anys format a les  categories de futbol base del Son Cotoner, Independent i  Arenal. En passar a amateur ho va fer pel Sta.Catalina on  ha jugat les darreres temporades a Preferent. És un  autèntic Mariscal de la defensa, pot jugar com a central o  lateral, perfecte en les pilotes per alt, té bona arribada,  bona sortida de pilota, velocitat, col · locació i  tècnicament ben dotat.  La seva arribada no ha estat fàcil, ja que equips de  superior categoria volien fer-se amb els seus serveis, de  manera que des d’aquí li donem les gràcies per la seva  decisió i li desitgem molta sort on a partir d’ara serà casa  seva

Los comentarios están cerrados.