CCE Sant Lluís‏ informa

1 julio 2013 | Por lorenzo | Categoria:

2Felipe Gornés Taura (Maó, 1976) s’ha compromès amb el CCE Sant Lluís per afrontar l’important repte de ser el màxim responsable de l’equip cadet per a la temporada 2013-2014. Gornés, que complirà el seu segon any a la nostra Entitat, en la segona etapa, era fins a la data l’entrenador de l’equip infantil amb el qual va fer un excel · lent treball durant la 2012-2013.

Un treballador incansable, professional i metòdic que aportarà frescor i il · lusió a un grup cadet que pot créixer molt aquesta temporada amb els mètodes de Gornés. Un any important per a tot l’equip i per al propi entrenador en una competició molt exigent com és la categoria cadet.

Josep Escaño Allès (Maó, 1971), serà l’entrenador encarregat de capitanejar l’equip infantil de la temporada 2013-2014. Amb àmplia experiència i amb titulació Juvenil, Escaño era fins a la data l’entrenador de l’equip Aleví A de la nostra entitat. Amb l’excel · lent campanya feta per el seu equip la temporada anterior li ha valgut per continuar aquest nou repte amb els mateixos jugadors que l’acompanyaran en el seu segon any amb ells, amb la novetat i experiència del grup de segon any.

Amb una plantilla que a priori estarà formada per 25 jugadors, amb una barreja entre els nascuts l’any 2000 i l’any 2001, el jove entrenador maonès disposarà d’una plantilla àmplia per poder treballar a gust. Una bona oportunitat per a ell i per als nois per seguir creixent en una categoria infantil on el nivell d’exigència segueix en augment.

1

José María Vidal
Sección de Fútbol del CCE Sant Lluís

Comentarios cerrados