Sports de ca Nostra

EL CVS SERA PRESENT AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE SELECCIONS AUTONOMIQUES AMB SETZE REPRESENTANTS

DSC03791El CVS tornarà a ser present al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques cadets e infantils que es celebrarà a Valladolid la propera setmana (2 al 6 de juliol). I es que en les 4 categories participants al Campionat hi podrem trobar fins a 16 membres del club solleric, 14 jugadors i 2 tècnics.

 

 En categoria Infantil masculina hi trobam el major nombre de jugadors sollerics amb un total de 7. Xisco Mas, Biel Borras, Jordi Ramon, Juan Lladó, Josep Rabassa, Miquel Colom i Martín Chavarria formaran part important del grup e intentaran millorar la cinquena posició obtinguda l’any passat.

A la Selecció Infantil femenina hi trobam cinq membres mes del club. Les jugadores Aina Socias, Marga Bauza i Ines Estarellas i els tècnics Alfons Ramon i Pep Tugores. Amb l’experiència acumulada l’any 2012, segur que Alfons i Pep aconsegueixen treure bon rendiment d’una selecció que l’any passat acabà en l’onzena plaça

En la Cadet masculina hi trobam tres jugadors sollerics mes. Damia Bauza, Andres Morell i Toni Campillo, tot i ser cadets de primer any, segur que sumen al grup, despres d’haver jugat el Campionat d’Espanya de clubs i arribar al de Seleccions en un moment competitiu molt alt. L’any passat es quedà en la dotzena posición

Los comentarios están cerrados.