Sports de ca Nostra

Nota de Premsa; Cort organitza l’II Trofeu Solidari de Futbol 7 «Interbarriades 2013» a favor de la Fundació Banc dels Aliments de Mallorca‏

timthumbEn el torneig participen equips de diferents barris palmesanos i se celebra el 30 de juny en el camp municipal de futbol de Son Moix

Palma, 26 de juny de 0213.- El director general d’Esports, Damiá Vich, ha assistit avui a la presentació del segon trofeu masculí i femení solidari de futbol 7 “Interbarriades 2013”, organitzat per la regidoria de Cultura i Esports a través del Institut Municipal d’Esports (IME). Aquest torneig se celebrarà en una única jornada el dia 30 de juny en el camp de futbol de Son Moix i la recaptació anirà destinada a la Fundació Banc dels Aliments de Mallorca.

A l’acte també han assistit el director Insular d’Esports del Consell de Mallorca, Joan Antoni Ramonell, la directora general de Benestar Social, Mercé Varela, Raimundo de Montis i José Yáñez, del Banc dels Aliments de Mallorca, María Rodríguez, vicepresidenta de l’Associació Cultural Romaní i el representant de la mateixa associació, José Manuel Taboas, i Antonio Sánchez, d’El Corte Inglés.

Aquest segon torneig de futbol 7 solidari masculí i femení compta amb la participació de 32 equips (16 masculins i 16 femenins) i s’espera la participació de 320 jugadors, més la participació d’un quadrangular aleví de futbol 7. El campionat es divideix en dos tornejos separats en les dues modalitats en les quals els equips participaran en la modalitat d’eliminatòria, amb penals si hi hagués empat al final de partit.

Els equips participants estan composts pels residents de les barriades o clubs als quals representen integrats per un mínim de 7 jugadors. Els partits es disputaran a partir de les 9 de de el matí en el camp de futbol de Son *Moix amb una durada de 30 minuts cadascun sense canvi de camp.

L’organització ha recaptat dos euros per cada jugador inscrit així com altres quantitats per les aportacions de les associacions, diners que serà canviat per aliments a favor de la Fundació Banc dels Aliments de Mallorca. El torneig s’ha organitzat amb l’objectiu de fomentar l’associacionisme esportiu, apropar l’activitat física orientada a la salut i el benestar de tota la família i aconseguir la interrelació de totes les barriades palmesanas.

El primer torneig de futbol 7 celebrat el passat any va ser a benefici de l’entitat assistencial, Projecte Home. 

 

 

Los comentarios están cerrados.