Sports de ca Nostra

C.E.FERRERIES ORGANIGRAMA FUTBOL BASE 2013-14.

FERRERIES

FERRERIES

La directiva esteim fent feina per deixar perfilats els entrenadors que entrenaran els nostres equips de futbol base, a falta de concretar l’entrenador del benjamí A i entrenadors del poli, queda així.

Entrenadors.

CADET: Miguel Flores.

INFANTIL A: Martí Barber.

INFANTIL B: Serín Allés.

ALEVI A: Quel Carreras.

ALEVI B: Bep Pons «Rocker».

BENJAMÍ A:

BENJAMÍ B: Canari.

FONSO RICO ENTRENARA L’EQUIP JUVENIL.

Desde el club vos podem anunciar l’entrenador de l’equip juvenil será Fonso Rico, que aquesta darrera temporada ha fet campió al Migjorn de Regional, creim en la seva serietat i feina per poder realitzar una bona temporada i que l’equip pugui lluitar per la copa i lliga, i que els jugadors s’ho puguin passar be dins el camp, en Fonso Rico es un entrenador jove de 35 anys, que ja te experiencia amb equips juvenils, ja que a més del Villacarlos va entrenar a Divisió d’honor a Catalunya, entrenant varies temporades en el Sant Andreu. Proximament convocarém una reunió de l’entrenador amb els jugadors per que es puguin coneixer i ell expliqui la seva idea de treball, ja que ve amb moltes ganes a Ferreries.

 

Los comentarios están cerrados.