Sports de ca Nostra

Sopar de final de temporada Porto Cristo Futbol Club 2012-2013‏

 

DSC04454Ahir vespre es va celebrar per primera vegada el sopar de final de temporada del Porto Cristo Futbol Club en el camp de futbol municipal “Ses Comes”, on s’hi ajuntaren jugadors, membres dels diferents cossos tècnics, pares i mares, patrocinadors, mitjans de comunicació, simpatitzants, autoritats i directius, que foren els amfitrions del sopar i no aturaren de fer feina per a torrar i servir el menjar a tots els comensals.

 

Una vegada celebrat el sopar es va procedir a fer entrega, com ja és habitual, de tots els trofeus i fotografies als diferents equips del futbol base del club, així com també al primer equip, entrenadors, delegats i ajudants de tot el club. Una vegada feta l’entrega de trofeus als equips, es feren entrega d’un obsequi especial als equips Femení, que ha aconseguit l’ascens a Lliga Femenina Autonòmica, la màxima categoria del futbol femení balear, i a l’equip aleví “A” també pel seu ascens de categoria, en aquest cas a Preferent. I, com que en el club pensem que no sempre el més important és guanyar, se li va atorgar a l’equip pre-benjamí “b” del club la medalla de “campió de la il·lusió” pel fet d’haver gaudit molt jugant a futbol aquesta temporada, d’haver après i millorat molt en aquest primer any que juguen a futbol federats i pel fet de no haver perdut mai, ni un instant la il·lusió per a continuar jugant tot i només haver aconseguit un punt durant la temporada, sense cap dubte uns campions, que aquest any han sembrat i la propera temporada recolliran els fruits.

 

Finalitzada l’entrega de premis col·lectius, es va procedir a donar els trofeus individuals als màxims golejadors i a la regularitat en cadascuna de les categories d’infantil fins al primer equip, que foren per als següents jugadors:

 

Golejadors:

 

Infantil: Andreu Gayà

Cadet: Àlex López i Dani Ossorio

Juvenil: Marc Melis

Femení: Alba Arroyo

Amateur: Sebas Obrador

 

Regularitat:

 

Infantil: Pep Xavier Muñoz

Cadet: Xavi Mesquida

Juvenil: Juanma Ferrera

Femení: Sara Codina

Amateur: Miquel Àngel Acuñas

 

A continuació, l’equip femení volgué tenir un detall amb el seu entrenador, Paul Galmés i una representació de la plantilla li feu entrega en nom de tot l’equip d’un petit obsequi.

 

Continuant amb l’entrega d’obsequis, va arribar el torn per als patrocinadors, als quals volem ressaltar el nostre agraïment per l’esforç fet en temps difícils per a donar suport al nostre club, sens dubte ens són de gran ajuda per a seguir endavant. Per això, moltes gràcies a tots ells: Aguas Son Tovell, Hiper Centro, Joieria Ramon Llull, Ferreteria Morey Ca’n Busco, CADESA, El Matambrito i finalment, Restaurant Ca’n Tasco.

 

Per a finalitzar, agafà el torn de paraula el president de la Junta de Districte, Joan Gomila, qui va dirigir unes paraules a tots els assistents per a acomiadar i tancar l’acte, agraint la tasca feta per totes les persones que fan possible que el club continuï endavant i als diferents equips per a representar i dur el nom de la nostra localitat arreu de Mallorca.

 

Volem agrair a la Junta de Districte de Porto Cristo la seva col·laboració per a fer possible que aquest sopar es pogués realitzar per primera vegada al Camp de Futbol Municipal “Ses Comes”, així com també a  Friutes Na Camel·la de Manacor que també ha contribuït en aquest fet.

 

Sens dubte el sopar de final de temporada fou tot un èxit, i esperem la propera temporada poder-lo repetir i tornar-nos ajuntar per a posar punt i final a una temporada, esperem, que plena d’èxits esportius.

 

Ara toca carregar piles de cara la propera temporada amb unes merescudes vacances per a retornar amb més ganes i il·lusió que mai. Bon estiu a tothom!!!!

 

Visca el Porto Cristo!

C.F.Porto Cristo para sportsdecanostra.com

 

 

 

Los comentarios están cerrados.