Sports de ca Nostra

El CV Pòrtol a les XIII Olimpíades Escolars a Marratxí

Foto familia CV PortolFantàstic cap de setmana el viscut a les instal·lacions municipals esportives de Son Caulelles gaudint de dos dies d’esport escolar organitzat per l’escola Es Liceu i en el qual el Club Voleibol Pòrtol ha desenvolupat l’activitat de voleibol.

Era la tretzena edició d’aquestes meravelloses olimpíades i hem de dir que foren un èxit. Més de 350 nins i nines repartits entre les diferentes activitats organitzades: minibàsquet, bàsquet, futbolet, voleibol, handbol, tennis,  escacs, atletisme, corfbal, tennis taula i natació. També hi hagué esportors d’exhibició com gimnàstica esportiva, arts marcials, bèisbol, dansa, pilates, taitxí taoista…

Els nins i nines estaven repartits en diferents categories, iniciació 1r i 2n de primària, benjamí 3r i 4t de primària, aleví 5è i 6è de primària, infantil 1r i 2n d’ESO, cadet 3r i 4t d’ESO i sènior 1er i 2on de batxiller.

L’activitat de voleibol que desenvolupàrem a les pistes de volei platja la realitzaren les següents categories: Benjamíalevíinfantil i adults (papàs i mamàs). Si clicau damunt cada categoria podreu accedir a l’àlbum fotogràfic on veureu lo bé que s’ho passaren jugant a volei, tant els més menuts com els més grans.

Quasi 200 participants entre petits i grans passaren entre dissabte i diumenge pel volei i tal i com demostren les fotos publicades s’ho passaren d’allò més bé.

Dissabte matí fou el torn pels papàs, mamàs i monitors. Organitzàrem partits simultanis a 15 punts i anaven rotant de rivals i pista. A les 16:00 era el torn dels alevins, el grup més voluminós amb més de 90 participants. Els separàrem en dos grups de 5 equips i pogueren fer 4 partidets amb el sistema de competició tots contra tots, també a 15 punts. Cap a les 17:45 arribaven els i les infantils i jugaren quasi 2 horetes, tal i com havíem fet amb la resta organitzàrem als nins i nines per equips i aconseguírem fer un número important de partits combinant pistes i rivals. El torn pels més petits/es era diumenge matí i a partir de les 11:00 i pico feren presència a la pista els nins i nines de 3r i 4t de primària amb unes ganes rabioses de posar-se a jugar amb la pilota damunt l’arena. Vingueren més de 50 nins/es i els organitzàrem en grups de 7-8 i adaptàrem les normes per tal d’afavorir que poguessin jugar de la manera més senzilla possible.

Resumint, un cap de setmana divertidíssim el que hem viscut l’staff tècnic del CV Pòrtol amb els nins i nines de Marratxí, fent promoció del nostre esport, del nostre estimat club  i ben segur que haurem aconseguit aixecar la curiositat pel volei a més d’un

Los comentarios están cerrados.