Sports de ca Nostra

CCE Sant Lluís Regional Preferente Fútbol ; Santi Quevedo, un any més

16D661TSJF-1Continuen els moviments a les oficines de Ses Canaletes i aquesta vegada en forma de renovació. Si en passades dates, 13 jugadors van formalitzar la seva continuïtat per a la següent temporada i el divendres es va confirmar la incorporació del migcampista, Migue Coll, avui ha estat Santi Quevedo el que ha donat el sí definitiu a la seva vinculació amb el conjunt Regional Preferent per una temporada més.

El porter format al planter lluiser, seguirà defensant la porteria del quadre de JA Moyano la propera temporada. Amb aquesta renovació, són ja 15 jugadors els que té en plantilla el primer equip del CCE Sant Lluís.

José María Vidal
Sección de Fútbol del CCE Sant Lluís

Los comentarios están cerrados.