Sports de ca Nostra

LA PENYA BARCELONISTA ELS TAMARELLS, SOLIDÀRIA CON MARC ( Campos)

01En Marc és un nin de 10 anys, resident a Campos, que està lluitant contra una greu i dura malaltia. Es soci de la PB Els Tamarells i un fidel seguidor de Barça. Aquesta setmana la nostra penya i una amics de la família intentarem recuperar el somriure d’en Marc. Acompanyats del seu ídol, l’actor Oriol Cruz (programa Crackòvia de TV3), visitaren la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on coincidiren amb l’equip femení del FC Barcelona, la mallorquina Melissa Nicolau (Sòcia d’Honor de la penya) li entregà un pilota signada per tot l’equip (flamant campió de la Superlliga) i una samarreta dedicada personalment per Leo Messi i signada per la resta de l’equip del FC Barcelona. Foren uns moments molts especials i emotius, desitjant la més ràpida recuperació d’aquest nin tan valent. Ànims i força, Marc !!

PB Els Tamarells

 

 

Los comentarios están cerrados.