Sports de ca Nostra

Resultat de la XXII Edició del Trofeu de judo Reshinkan

OLYMPUS DIGITAL CAMERAL’organització Renshinkan va fer els deures ben fets i els va aprovar amb una nota molt alta. Una vegada més l’organització i la posada en escena resultà  impecable. La participació aconseguí reunir judoques de totes les Illes Balears i de 5 països, amb 155 competidors de 19 clubs participants. L’organització va posar en marxa 4 tatamis simultanis. Aquesta va ser la carta de presentació de l’edició 2013, la vintè segona. El Poliesportiu Miquel A. Nadal de Manacor es va tornar a vestir de gala i va gaudir amb l’entusiasme dels seguidors que van veure, una vegada més, el millor judo absolut i escolar de les nostres Illes i el millor judo dels equips convidats: Noruega, Holanda, Alemanya, Andorra i l’equip Nacional d’invidents que van participar en les Per olimpíades de Londres. També van participar els clubs Dojo de Formentera , Samyd (Eivissa); de Menorca el Bushidokan, Es Castell, Pascal Calbo, i Escola Menorquina de Judo; de Mallorca, Can Pastilla, Budozen, Olimpic, Ajuba, Escola Esportiva Mañes, Taikukan, Mallorca Nord Judo i l’amfitrió el Renshinkan.

 

La presentació de l’acte va començar puntual, tal com estava previst, a les 17:15 i va anar a càrrec del President de la Federació Balear de Judo, Miquel A.Bisquerra, que també va  lliurar de medalles.

El Club Renshinkan va ser el guanyador d’aquesta nova edició, amb 38 punts, (5 ors, 3 plates, 4 bronzes) la segona plaça va ser per al Mallorca Nord Judo amb 24 punts (2 ors, 4 plates 2 bronzes) i en tercer lloc va ser compartit per Ajuba i la ED Mañes, amb els mateixos 22 punts (2 ors, 2 plates i 6 bronzes).

Els campions d’aquesta edició són els següents:

Renshinkan: JOAN TONI ARQUELLADA, TOMAS BOSCH, SEBASTIAN MORALES, FRANCISCO PRADO, MIQUEL CABRER,

Escola Menorquina de Judo: ADRIÀ BORBOLLA, IGNACIO RICO

Taikukan: ALBERT RIOS, MARGA GENOVART.

Mallorca Nord Judo: JOAN PONS, IGNACI CABANELLAS.

Ajuba: DAMIAN ROGRIGUEZ, DIEGO LONDORIO,

Escuela Deportiva Mañes: ARNAU CAÑELLAS, JUAN CARLOS PIÑA,

Hantey Andorra:MAGDA SANCHEZ, LIA POVEDANO.

Bushidokan: MARIA SANCHEZ RODRIGO,

Olimpic: RAÚL ALVAREZ,

Es Castell: JOSE LUIS SANCHEZ,

C’an Pastilla: UDOKA SUNDAY

Equip Nacional Invidentes: ANA RUIZ

BK-Judo Noruega: RINA NAES

Stoof. Holanda: SHAILA SMEETS

Los comentarios están cerrados.