Sports de ca Nostra

CCE SANT LLUIS‏; FITXATGE REGIONAL PREFERENT , Benvingut de nou a casa, Migue

migue-collMigue Coll (Maó 1984) s’ha convertit en la tarda d’avui en nou jugador del CCE Sant Lluís Regional Preferent per la propera temporada. El jugador format al planter lluiser, amb passat a 3a Divisió al CE Alaior i després vestir la samarreta de UD Mahón i CD Menorca entre altres, és el primer fitxatge per al quadre de JA Moyano.

Després d’unes primeres setmanes de renovacions, s’inicia amb aquest fitxatge, l’apartat d’incorporacions per al conjunt Regional Preferent. Coll que ocupa la posició de migcentre, retorna al CCE després de diversos anys sense vestir la samarreta blava.

Amb el fitxatge de Coll, la plantilla queda formada de moment per 14 jugadors a l’espera de properes renovacions i incorporacions.

 

 

 

José María Vidal
Sección de Futbol del CCE Sant Lluís

Los comentarios están cerrados.