Sports de ca Nostra

Cercle Solleric , Fútbol Femeni

Femines2013L’equip de futbol femení de Sóller cerca jugadores per a la propera temporada

La secció de futbol femení del Cercle Solleric (Círculo Sollerense), societat esportiva i cultural de Sóller, cerca jugadores per a la temporada 2013-14. Jugam al camp d’en Maiol, el mateix terreny de joc del CF Sóller. L’equip juga a la Lliga Regional des de fa tres temporades i va guanyar el Trofeu a l’Esportivitat de la temporada 2010-11.

Cercam jugadores de qualsevol posició, edat i nivell. No cal ser de Sóller. L’equip és molt familiar, amb ganes de jugar al futbol, aprendre, i passar-nos-ho bé. El factor competitiu és secundari, però si cau qualque ascens de categoria benvingut serà!
Femines2009

El cost total de la temporada serà, màxim, d’uns 80 euros. El preu del túnel de Sóller també podria anar inclòs, no vos preocupeu. Per a més informació podeu contactar amb el nostre entrenador al correu: dancingnicolau@gmail.com

L’equip solleric és un dels més veterans de Mallorca. Va néixer l’any 2004 com un equip de futbol sala de l’Hostal Nadal. Una temporada després va passar-se al futbol-11 formant part de la UD Sollerense, i des de l’any 2008 forma part de l’estructura esportiva del Cercle Solleric. A diferència dels clubs de futbol, l’equip no està supeditat a l’equip de futbol masculí i gaudeix dels mateixos drets que la resta de seccions esportives.

Animeu-vos. Vos esperam!

Cercle Solleric

Los comentarios están cerrados.