Sports de ca Nostra

Presentada la candidatura «Més per Ses Penyes» que optarà a la Junta Directiva de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears‏

imagesCA30G2CAAquest dimarts va tenir lloc en la seu de la Penya Barcelonista d’Inca la presentació de la candidatura “Més per Ses Penyes”, que en les eleccions del proper dia 29 de juny optarà a la junta directiva de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears.

A l’acte, al qual assistiren uns vuitanta penyistes representant a 19 penyes, hi foren presents la jugadora i capitana del primer equip femení del FC Barcelona, la mallorquina Mely Nicolau, i la llegenda del bàsquet blaugrana Juan Domingo De la Cruz.

Durant la presentació es va explicar el procés electoral i les propostes preparades en un programa de feina modern i ambiciós, adaptat a la nostra realitat insular, on s’estructura la nova Federació de penyes, en àrees de feina, apostant amb il·lusió per la transparència, l’organització, la participació, la imatge i la igualtat entre totes les penyes, remarcant que el fet insular no limiti la participació de les penyes de Formentera, Eivissa i Menorca, que juntament amb les de Mallorca formin un grup fort i unit, el qual sigui un referent dins l’àmbit penyísitc barcelonista.

La candidatura “Més per Ses Penyes” la conformen, de moment, els següents membres, representants de penyes de les quatre illes.

–         – Antoni de Lluc Vallespir (PB d’Alcúdia)

–         – Xavier Guasch Ribes (PB Formentera)

–         – Carles Gener (PB Ciutadella de Menorca)

–         – Sebastià Oliver (PB Els Tamarells)

–         – Pere Juan (PB Sta. Eulàlia d’Eivissa)

–         – Josep Pascual (PB Sa Pobla)

–         – Sebastià Palmer (PB Peguera)

–         – Oscar Escoda (PB Porreres)

–         – Joan Antoni Cifre (PB Pollença)

Compta amb el recolzament oficial de nombroses penyes barcelonistes: la Penya Barcelonista de Formentera, la Penya Blaugrana Santa Eulàlia del Riu, la Penya Barcelonista de Porreres, la Penya Barcelonista Els Tamarells , la Penya Blaugrana d’Alcúdia, la Penya Blaugrana de Pollença, la Penya Barcelonista de Sa Pobla, la Penya Barcelonista de Peguera, i moltes més donen suport al nostre grup, el qual està obert a noves incorporacions i suggeriments.

“Més per les penyes” treballa per canviar en positiu la forma de gestionar la representació de les penyes barcelonistes a les Illes Balears. Les nostres penyes mereixen més.

Sebastià Oliver Bennàsar

Àrea de comunicació “Més per Ses Penyes”

Telèfon de contacte 618-535-1711

Los comentarios están cerrados.