Sports de ca Nostra

Presentació candidatura «Més per Ses Penyes, aquest dimarts dia 28 a les 20h.30′ en la seu de la PB d’Inca (C/Palmer, nº 69).

Logo-candidatura-300x68“Més per Ses Penyes” neix amb la idea de vertebrar un canvi en la forma de gestionar la representació de les penyes barcelonistes a les Illes Balears, un canvi en positiu.

PROPOSAM un programa de feina modern i ambiciós, adaptat a la nostra realitat insular, on s’estructura la nova Federació de penyes, en àrees de feina, apostant amb il·lusió per la transparència, l’organització, la participació, la imatge i la igualtat entre totes les penyes.

VOLEM que el fet insular no sigui un obstacle per a la participació de les penyes de Formentera, Eivissa i Menorca, que juntament amb les de Mallorca formin un grup fort i unit, el qual sigui un referent dins l’àmbit penyísitc barcelonista.

COMPTAM amb el recolzament oficial de penyes barcelonistes en les quatre illes: la Penya Barcelonista de Formentera, la Penya Blaugrana Santa Eulàlia del Riu, la Penya Barcelonista de Ciutadella, la Penya Barcelonista d’Andratx, la Penya Barcelonista de Porreres, la Penya Barcelonista Els Tamarells, la Penya Blaugrana d’Alcúdia, la Penya Blaugrana de Pollença, la Penya Barcelonista de Sa Pobla, la Penya Barcelonista de Peguera, i moltes més donen suport al nostre grup, el qual està obert a noves incorporacions i suggeriments.

El proper dimarts dia 28 a les 20’30 h en la seu de la Penya Barcelonista d’Inca (carrer Palmer, nº 69 de la ciutat d’Inca), tindrà lloc la presentació oficial del programa i de la candidatura, la qual optarà a la junta directiva de la Federació, orgue que representarà els propers quatre anys a les penyes barcelonistes a les Illes Balears, tal com assenyala la normativa aprovada pel FC Barcelona. Vos esperam a tots, tothom és benvingut !!

VISCA EL BARÇA !! VISQUIN LES PENYES BARCELONISTES !!
Sebastià Oliver Bennàsar para Sportsdecanostra.com

Los comentarios están cerrados.