Sports de ca Nostra

Basket; A sa Fase Balear infantil es dos equips de s’Alcázar acaben en tercer lloc

CapturaHan finalitzat ses fases Balears infantils amb sa sensació que es podia haver aconseguit més que sa tercera plaça que, tant al.lots com al.lotes, han obtingut a Mallorca.

En sa categoria masculina s’Alcazar ha guanyat aquest diumenge al campió d’Eivissa, Sa Real, per un còmode 82 a 31. Partit sense gaire història, amb gran superioritat des al.lots de Rafa Llopis. En es partit que decidia el campionat, el Bahia Sant Agustí ha vençut al Sant Josep però no li ha servit per alçar-se amb el títol ja que el triple empat entre es dos equips mallorquins i s’Alcazar ha coronat al Sant Josep.

Així per tant, s’Alcazar s’adjudica la tercera plaça, empatats amb Sant Josep i Bahia. Es menorquins han demostrat que podien optar as títol, tal i com es va veure en el primer partit que van guanyar as campions de Mallorca.

En categoria femenina victòria en sa darrera jornada des CD Alcázar-A. Cardona davant el Puig den Valls per 71 a 55. També aquí hi ha sa sensació que es podria haver aconseguit alguna cosa més. Ses dues derrotes contra es equips mallorquins es van produïr després d’haver dominat el marcador en bona part del partit. Així i tot, ha estat una bona experiència per a ses al.lotes que entrena Toni Perelló.

I a tots i totes els hi volem felicitar per s’esforç realitzat aquests dies i per haver deixat una bona imatge del nostre bàsquet de formació. Però recordau que açò encara no ha acabat, d’aquí dues setmanes seran es equips minis del club vermellò es que també participaran en ses fases balears d’aquesta categoria.

Los comentarios están cerrados.