Sports de ca Nostra

CCE Sant Lluís Fútbol ; Regional Preferent Aposta per la continuïtat, 3 renovats més

sant lluisContinuen els moviments a les oficines del CCE Sant Lluís per tal d’anar perfilant la plantilla del conjunt Regional Preferent per a la temporada. A bon ritme van les renovacions del quadre de JA Moyano, que ja compta a les seves files per a l’esdevenidora temporada amb tres jugadors més, i ja són tretze els renovats, que seguiran vestint de blau.

El primer d’ells és Isaïes Pons, l’etern capità i jugador més regular de la temporada passada no es mourà de Ses Canaletes. La seva implicació amb el Club és màxima des de sempre i seguirà un any més portant el braçalet de capità per ser la connexió entre els jugadors i el cos tècnic dins del camp. Format al planter lluisera, Isaías aporto aquesta temporada 1620 minuts, 2 gols i infinitat de quilòmetres recorreguts pel bé de l’equip.

Un dels joves baluards que tindrà l’equip de JA Moyano a la temporada 2013-2014 serà Raúl Olives. El jugador que debutava en la categoria aquesta temporada ha fet una temporada una mica irregular no pel seu joc sinó per les contínues lesions i molèsties musculars que ha patit. Tot i això, va disputar 688 minuts en el seu primer any a la categoria convertint-se en el 12è jugador amb més minuts. Una aposta de futur que no farà altra cosa que créixer en la seva faceta futbolística.

L’últim a estampar la seva signatura per a la pròxima campanya ha estat Oscar Sintes “Osky”. El lateral esquerrà de 30 anys, continuarà galopant per la banda esquerra lluisera un any més. Arribat al CCE la temporada passada, ha anat apoderant a poc a poc del carril esquerre, convertint-se en un home d’equip, realitzant una gran tasca defensiva i incorporant amb intel · ligència a l’atac en els moments oportuns. Amb 1091 minuts a les cames durant la present temporada, Osky seguirà competint per un lloc en l’onze de la següent temporada.

José María Vidal
Sección de Fútbol del CCE Sant Lluís

isaias-peq osky-peq raul-olives-peq

Los comentarios están cerrados.