Basket ; El CCE Sant LluĂ­s Campions invictes

26 mayo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

la-foto-33-300x225Era un partit intrascendent. RĂšs hi havia en joc. El CCE Sant LluĂ­s venia de proclamar-se campiĂł la nit anterior lo que va provocar que la nit fos llarga. Una celebraciĂł merescuda. Una celebraciĂł que a algĂș li va costar els cabells, o al menys una part d’ells.  PerĂČ hi havia que jugar i el rival era el Sant Josep.

El primer període va ser molt fluix per ambdós equips, el parcial ho diu tot 9-9. La nit de festa passava factura sense dubte. En el segon acte els lluisser li van anar agafant el ritme al partit, tot hi que el tir exterior no funcionava, la clara milloria en defensa permetia als de Xavi Carreras anar als vestidors amb 9 punts d’aventatge, 20-29.

En Sergio Muñoz ha tornat a ser el millor home del CCE Sant LluĂ­s, amb 19 de valoraciĂł. El capi ha fet un campionat espectacular. Si s’entreguĂ©s trofeu de MVP a aquesta competiciĂł, sense dubte seria per ell.

La tornada dels vestuaris va suposar una passa per envant en el tir exterior, que per fĂ­ començava a entrar, amb dos triples de n’Isma SeguĂ­. Els lluissers tot hi estar ressacosos es fĂšien amb el control del rebot   defensiu i posaven una marxa mĂ©s en defensa per entrar en els darrers 10 minuts 31-42.

Uns darrers 10 minuts que van servir per augmentar diferĂšncies, amb un parcial de 3-15 a 3 minuts del final i partit sentenciat. D’aquĂ­ al final poca histĂČria, mĂ©s la que marca el marcador final, 41-57, lo que dona la tercera victĂČria en el campionat, per acabar d’arrodonir una competiciĂł inmaculada del CCE Sant LluĂ­s.

Avui per la tarda l’expedició lluissera tornarà cap a Menorca, a descansar i assaborí aquest títol.