Sports de ca Nostra

Basket ; El CCE Sant Lluís Campions invictes

la-foto-33-300x225Era un partit intrascendent. Rès hi havia en joc. El CCE Sant Lluís venia de proclamar-se campió la nit anterior lo que va provocar que la nit fos llarga. Una celebració merescuda. Una celebració que a algú li va costar els cabells, o al menys una part d’ells.  Però hi havia que jugar i el rival era el Sant Josep.

El primer període va ser molt fluix per ambdós equips, el parcial ho diu tot 9-9. La nit de festa passava factura sense dubte. En el segon acte els lluisser li van anar agafant el ritme al partit, tot hi que el tir exterior no funcionava, la clara milloria en defensa permetia als de Xavi Carreras anar als vestidors amb 9 punts d’aventatge, 20-29.

En Sergio Muñoz ha tornat a ser el millor home del CCE Sant Lluís, amb 19 de valoració. El capi ha fet un campionat espectacular. Si s’entregués trofeu de MVP a aquesta competició, sense dubte seria per ell.

 

La tornada dels vestuaris va suposar una passa per envant en el tir exterior, que per fí començava a entrar, amb dos triples de n’Isma Seguí. Els lluissers tot hi estar ressacosos es fèien amb el control del rebot   defensiu i posaven una marxa més en defensa per entrar en els darrers 10 minuts 31-42.

Uns darrers 10 minuts que van servir per augmentar diferències, amb un parcial de 3-15 a 3 minuts del final i partit sentenciat. D’aquí al final poca història, més la que marca el marcador final, 41-57, lo que dona la tercera victòria en el campionat, per acabar d’arrodonir una competició inmaculada del CCE Sant Lluís.

Avui per la tarda l’expedició lluissera tornarà cap a Menorca, a descansar i assaborí aquest títol.

Fitxa tècnica

Sant Josep 41

CCE Sant Lluís 57:  Josuah, Pau 9, Mateu 6, Rafa, Cice 9, Murillo 9, Sergio 11. Kike.

Los comentarios están cerrados.