Sports de ca Nostra

Catalunya goleja a Euskadi i passa a la final del Campionat

00100_0001005247_1_foto1La Selecció Catalana sub 16 masculina ha vençut per 4 gols a 0 a la Selecció d’Euskadi als partits de semifinal del Campionat d’Espanya. Diumenge jugarà la final.
Els jugadors de Salva  Cambray s’han imposat davant la Selecció d’Euskadi des dels primers minuts del partit. El primer gol ha arribat al minut 10 gràcies a una assistència de Josimar des de la línia de fons a Canós que ha rematat des de l’àrea petita. Les ocasions catalanes s’han succeït sense que els bascos generessin perill. Carbonell ha marcat el segon gol català al minut 34 del partit. Tot i l’avantatge al marcador, els Catalans han continuat pressionant per arribar a la porteria d’Euskadi. Abans d’arribar al descans s’han generat més ocasions catalanes, la més clara de Campuzano, que no ha pogut rematar un refús del porter basc.
A la represa, el partit ha seguit la mateixa tònica. Els bascos han arribat a la porteria de Jesús Ruiz en comptades ocasions. En canvi, la Catalana ha continuat buscant espais i cercant l’àrea fins aconseguir el tercer. Després d’un xut de Canós, que el porter ha refusat, Carbonell ha pogut rematar i ampliar les distàncies al marcador.
El quart i darrer gol del partit ha estat obra de Josimar que ha esquivat la defensa d’Euskadi, s’ha quedat sol davant el porter i ha xutat per acabar de sentenciar el partit. Així, Catalunya s’ha classificat per jugar la final del Campionat d’Espanya, diumenge a les instal·lacions de Paterna CF.
Alineacions:
Catalunya: Jesús Ruíz, Adrián Edo, Àlex Carbonell (Carlos  Bellido, 66′), Òscar Melero, Víctor Campuzano (Sergi  Moreno, 70′), Pablo Maffeo (Max Llovera, 72′), Lluís López, Carles Pérez, Josimar A. Quintero, Sergi Canós (Ferran Sarsanedas, 66′) i Enrique Álvarez.

Euskadi: Unai Simón, Oier Urtaza (Marcos Celorrio, 41′), Joseba Orbegozo, Aitor Arberas, Xiker Ozarinjauregui, Iñigo Baqué (Unai Brull, 41′), Alexander Gonzales, Ander Saenz, Iñigo Vicente (Ander Dulce, 41′), Iván Arana i Aihen  Muñoz. (Igor Zubeldia, 62′).
Gols: 1-0 Sergi Canós (10′), 2-0 Àlex Carbonell (35′), 3-0 Àlex Carbonell (53′), 4-0 Josimar A. Quintero (64′).
Targeta Groga: Lluís López (45′)
Conjunt Arbitral:
Àrbitre: Jaime Moltó Egea Assistents: César Manuel  Noval Font i Rubén Canelles Egea 4rt àrbitre: Iván Caparrós Hernández
Crònica:

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.