Catalunya goleja a Euskadi i passa a la final del Campionat

25 mayo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Selecciones

00100_0001005247_1_foto1La SelecciĂł Catalana sub 16 masculina ha vençut per 4 gols a 0 a la SelecciĂł d’Euskadi als partits de semifinal del Campionat d’Espanya. Diumenge jugarĂ  la final.
Els jugadors de Salva  Cambray s’han imposat davant la SelecciĂł d’Euskadi des dels primers minuts del partit. El primer gol ha arribat al minut 10 grĂ cies a una assistĂšncia de Josimar des de la lĂ­nia de fons a CanĂłs que ha rematat des de l’Ă rea petita. Les ocasions catalanes s’han succeĂŻt sense que els bascos generessin perill. Carbonell ha marcat el segon gol catalĂ  al minut 34 del partit. Tot i l’avantatge al marcador, els Catalans han continuat pressionant per arribar a la porteria d’Euskadi. Abans d’arribar al descans s’han generat mĂ©s ocasions catalanes, la mĂ©s clara de Campuzano, que no ha pogut rematar un refĂșs del porter basc.
A la represa, el partit ha seguit la mateixa tĂČnica. Els bascos han arribat a la porteria de JesĂșs Ruiz en comptades ocasions. En canvi, la Catalana ha continuat buscant espais i cercant l’Ă rea fins aconseguir el tercer. DesprĂ©s d’un xut de CanĂłs, que el porter ha refusat, Carbonell ha pogut rematar i ampliar les distĂ ncies al marcador.
El quart i darrer gol del partit ha estat obra de Josimar que ha esquivat la defensa d’Euskadi, s’ha quedat sol davant el porter i ha xutat per acabar de sentenciar el partit. AixĂ­, Catalunya s’ha classificat per jugar la final del Campionat d’Espanya, diumenge a les instal·lacions de Paterna CF.
Alineacions:
Catalunya: JesĂșs RuĂ­z, AdriĂĄn Edo, Àlex Carbonell (Carlos  Bellido, 66′), Òscar Melero, VĂ­ctor Campuzano (Sergi  Moreno, 70′), Pablo Maffeo (Max Llovera, 72′), LluĂ­s LĂłpez, Carles PĂ©rez, Josimar A. Quintero, Sergi CanĂłs (Ferran Sarsanedas, 66′) i Enrique Álvarez.

Euskadi: Unai SimĂłn, Oier Urtaza (Marcos Celorrio, 41′), Joseba Orbegozo, Aitor Arberas, Xiker Ozarinjauregui, Iñigo BaquĂ© (Unai Brull, 41′), Alexander Gonzales, Ander Saenz, Iñigo Vicente (Ander Dulce, 41′), IvĂĄn Arana i Aihen  Muñoz. (Igor Zubeldia, 62′).
Gols: 1-0 Sergi CanĂłs (10′), 2-0 Àlex Carbonell (35′), 3-0 Àlex Carbonell (53′), 4-0 Josimar A. Quintero (64′).
Targeta Groga: LluĂ­s LĂłpez (45′)
Conjunt Arbitral:
Àrbitre: Jaime MoltĂł Egea Assistents: CĂ©sar Manuel  Noval Font i RubĂ©n Canelles Egea 4rt Ă rbitre: IvĂĄn CaparrĂłs HernĂĄndez