C.V.Ciutadella; Comunicat de la Junta Directiva

24 mayo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

947092_593508980671014_1143237916_nELI GENER TORNARÀ A SER LA LIBERO DEL NOSTRE EQUIP DE SUPERLLIGA

Eli Gener (Cordova 1985), serĂ  una temporada mes la libero del nostre equip de superlliga. Recordar que Gener va pujar al primer equip la temporada passada, desprĂ©s de molts anys al club (12 temporades) i va ser una de les sorpreses de l’equip grĂ cies al seu bon rendiment.

AixĂ­ el club segueix fent una aposta per jugadores formades a la nostra entitat i que han demostrat el bon nivell i la seva gran implicaciĂł al projecte.

JUGADORES DE MENORCA

Comentar també que el club té intencions de renovar a  altres jugadores de Menorca, com Esther Marqués i Ana Maldonado amb les que es té previst iniciar les conversacions els propers dies.  A més, el club vol cobrir la baixa de Roser Olives (per temes de estudis) amb una jugadora també local encara per decidir.

PENDENTS DEL GOVERN BALEAR

Per altra banda comentar que el club esta a l’espera de conùixer la subvenció final del Govern Balear de la temporada passada per anar avançant amb la planificació del primer equip amb jugadores de fora de Menorca.

El club ha iniciat conversacions amb algunes jugadores de l’any passat per veure la seva disponibilitat de continuar amb el projecte perĂČ no ha tancat encara cap acord a l’espera de poder treure el balanç econĂČmic de la temporada passada que continua pendent de l’aportaciĂł del Govern Balear.

JUNTA DIRECTIVA

CLUB VOLEIBOL CIUTADELLA

Comentarios cerrados