Sports de ca Nostra

C.V.Ciutadella; Comunicat de la Junta Directiva

947092_593508980671014_1143237916_nELI GENER TORNARÀ A SER LA LIBERO DEL NOSTRE EQUIP DE SUPERLLIGA

Eli Gener (Cordova 1985), serà una temporada mes la libero del nostre equip de superlliga. Recordar que Gener va pujar al primer equip la temporada passada, després de molts anys al club (12 temporades) i va ser una de les sorpreses de l’equip gràcies al seu bon rendiment.

Així el club segueix fent una aposta per jugadores formades a la nostra entitat i que han demostrat el bon nivell i la seva gran implicació al projecte.

JUGADORES DE MENORCA

Comentar també que el club té intencions de renovar a  altres jugadores de Menorca, com Esther Marqués i Ana Maldonado amb les que es té previst iniciar les conversacions els propers dies.  A més, el club vol cobrir la baixa de Roser Olives (per temes de estudis) amb una jugadora també local encara per decidir.

PENDENTS DEL GOVERN BALEAR

Per altra banda comentar que el club esta a l’espera de conèixer la subvenció final del Govern Balear de la temporada passada per anar avançant amb la planificació del primer equip amb jugadores de fora de Menorca.

El club ha iniciat conversacions amb algunes jugadores de l’any passat per veure la seva disponibilitat de continuar amb el projecte però no ha tancat encara cap acord a l’espera de poder treure el balanç econòmic de la temporada passada que continua pendent de l’aportació del Govern Balear.

JUNTA DIRECTIVA

CLUB VOLEIBOL CIUTADELLA

Los comentarios están cerrados.