Sports de ca Nostra

Noticia CCE Sant Lluis Regional Preferent‏

sant lluisA poc a poc es va formant el gruix de jugadors que formaran part de l’equip Regional per a la temporada 2013-2014. Pel que fa a renovacions es refereix, si a la tarda de dilluns eren Xiscu, Cristóbal, Bili i Joan Orfila els que tancaven la seva continuïtat un any més, ahir van ser 6 dels seus companys els que firmavan la seva renovació per al següent curs.

Manu, Dino, Zou, Carlos, Álvaro i Joshua van donar el si a la seva continuïtat i deixen l’equip en 10 jugadors confirmats tan sols una setmana després d’acabar la temporada.

Tres jugadors de la casa, (Álvaro, Carlos i Manu) que han demostrat durant l’any la seva implicació en el projecte i el seu creixement personal s’han guanyat sense cap dubte el seguir formant part de la plantilla de JA Moyano. Álvaro que ocupa la posició de central a jugat 1350 minuts en Lliga, el lateral dret de Ses Canaletes a estat ocupat per Carlos durant 730 minuts i Manu amb 359 minuts s’ha vist perjudicat la seva aportació a l’equip producte de les lesions.

Per la seva banda, Dino que ocupa la posició de davanter centre ha aportat al grup 631 minuts de lluita i entrega a més del seu bon fer dins del vestidor convertint-se en un dels jugadors més estimats pels seus companys. El jove Zouhir, que debutava aquest any a la categoria, ho ha fet a un gran nivell, tot i que la inexperiència a vegades li ha causat alguna mala passada. Amb 1076 minuts jugant per banda dreta ha estat el 9è jugador més utilitzat pel cos tècnic.

L’últim a renovar a la tarda d’ahir va ser el davanter Joshua, que ha tot i estar lesionat des del passat 20 d’octubre no ha deixat d’intentar tornar a l’equip durant tot l’any. La seva implicació tant amb l’equip Regional com a l’Aleví B, com a ajudant, li ha servit per guanyar-se un lloc en el quadre de Moyano. Aquest dijous passa per quiròfan per acabar de solucionar els seus problemes després de la lesió que el manté apartat dels terrenys de joc des de fa ja 7 mesos i poder tornar amb força per a la pretemporada.

 

 

José María Vidal
Sección de Fútbol del CCE Sant Lluís

Los comentarios están cerrados.