El CCE Sant LluĂ­s es juga el Campionat de Balears

23 mayo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

untitledAllĂ  per el mes de septembre quan s’iniciava la temporada l’obejectiu era arribar en les millors condicions a n’aquesta cita. Al ser l’Ășnic equip inscrit a la Primera AutonĂČmica la presĂšncia al Campionat de Balears estĂšia assegurada. Es plantajava una llarga pretemporada, una travessia per el desert per arribar a l’Ășnic objectiu real, el lluitar de tu a tu a Mallorca.

El dia ha arribat, dema divendres desde el Port de Ciutadella l’expediciĂł lluissera partirĂ  cap a Mallorca per intentar assolir el Campionat de Balears que que te com a destí
Primera Balear? EBA?. El destĂ­ no estĂ  gaire clar, no es sap que hi haurĂ  mĂ©s enllĂ  d’aquest tĂ­tol en joc. Tot pendent de el que deicideix la FederaciĂł per una banda i el Govern Balear per l’altre, sense billets la participaciĂł en aquesta lliga es utĂČpica.

PerĂČ el que Ă©s urgent ja es sebre que hi haurĂ  mĂ©s enllĂ  d’aquest cap de setmana. Lo de la temporada passada no Ă©s pot repetir i ja es fĂ  urgent el llançar un “salvavides” al bĂ squet sĂ©nior balear en general i menorquĂ­ en particular.

Mentres es decideix quin es la competiciĂł sĂ©nior de referĂšncia, els d’en Xavi i n’Ignasi tractaran de guanyar aquest Campionat. El debut serĂĄ demĂ  divendres a partir de les 21 hores devant l’organitzador del Campionat, el BĂ squet Muro. Bons Aires i Sant Josep seran els altres rivals. El CCE Sant LluĂ­s tindrĂ  la baixa d’en Carlos Vaquero per motius laborals. Per els mateixos motius en Juan Murillo, n’Isma SeguĂ­ i en Kike Mercadal no s’incorporaran al grup fins dissabte al matĂ­ per lo que es presenta un debut complicat.

Esperem poder-lis contar al voltant del migdia de diumenge la consecució del títol del Campionat de Balears, el que hagi de venir després
ja es vorà.

 

 

 


XUS ROTGER
SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

Comentarios cerrados