Sports de ca Nostra

El CCE Sant Lluís es juga el Campionat de Balears

untitledAllà per el mes de septembre quan s’iniciava la temporada l’obejectiu era arribar en les millors condicions a n’aquesta cita. Al ser l’únic equip inscrit a la Primera Autonòmica la presència al Campionat de Balears estèia assegurada. Es plantajava una llarga pretemporada, una travessia per el desert per arribar a l’únic objectiu real, el lluitar de tu a tu a Mallorca.

El dia ha arribat, dema divendres desde el Port de Ciutadella l’expedició lluissera partirà cap a Mallorca per intentar assolir el Campionat de Balears que que te com a destí…Primera Balear? EBA?. El destí no està gaire clar, no es sap que hi haurà més enllà d’aquest títol en joc. Tot pendent de el que deicideix la Federació per una banda i el Govern Balear per l’altre, sense billets la participació en aquesta lliga es utòpica.

Però el que és urgent ja es sebre que hi haurà més enllà d’aquest cap de setmana. Lo de la temporada passada no és pot repetir i ja es fà urgent el llançar un “salvavides” al bàsquet sénior balear en general i menorquí en particular.

Mentres es decideix quin es la competició sénior de referència, els d’en Xavi i n’Ignasi tractaran de guanyar aquest Campionat. El debut será demà divendres a partir de les 21 hores devant l’organitzador del Campionat, el Bàsquet Muro. Bons Aires i Sant Josep seran els altres rivals. El CCE Sant Lluís tindrà la baixa d’en Carlos Vaquero per motius laborals. Per els mateixos motius en Juan Murillo, n’Isma Seguí i en Kike Mercadal no s’incorporaran al grup fins dissabte al matí per lo que es presenta un debut complicat.

Esperem poder-lis contar al voltant del migdia de diumenge la consecució del títol del Campionat de Balears, el que hagi de venir després…ja es vorà.

 

 

 


XUS ROTGER
SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

Los comentarios están cerrados.