Sports de ca Nostra

C.V. Ciutadella ; Raquel Brun Primera incorporacion para la temporada 2013/2014

cv ciutadella raquel brunLa jugadora Raquel Brun (1993) es la primera incorporació per la propera temporada pel nostre equip de la Superlliga Femenina.
Brun te 19 anys i  1’82 cm, es esquerrana i juga a la p…osició de receptora.
Ha estat internacional amb la selecció espanyola absoluta a mes de participar a varis campionats internacionals de volei platja.
La jugadora prové de l’equip de Las Palmas on ha estat una jugadora destacada al seu equip. Anteriorment amb el Sant Cugat va ser una de les jugadores mes destacades, on aconseguir varis campionats nacionals, i a la temporada 11/12 fou nombrada millor jugadora junior nacional.
Brun compleix el perfil de jugadora que el club pretenia per la posició de 4 receptora, i si bé encara queda molt per perfilar el nou equip, serà una jugadora important a la posició de 4 i amb responsabilitat d’atac.
Bep Llorens: “Estic molt satisfet que finalment la jugadora hagi acceptat la nostra proposta. Hem optat per apostar en primer lloc per ella, abans que per qualsevol renovació,  perquè sabem de les dificultats que ens podríem trobar per poder tancar un perfil de jugadora com ella, jove, amb qualitat i sobretot amb ganes de treballar”
“Les conversacions amb ella m’han convençut totalment de que podem fer un bon treball junts i que ella pot ser una jugadora important per nosaltres”
Des del Club Voleibol Ciutadella li donem la benvinguda a la jugadora i li desitgem el millor al nostre club i a la nostra illa.CV.Ciutadella

Los comentarios están cerrados.