Sports de ca Nostra

CCE Sant Lluís; Acomiadament del Regional Preferent

Va acomiadar aquest passat dissabte l’equip Regional Preferent  la temporada 2012-2013 en una tarda diferent per a ells. Després de disputar l’últim partit de la Lliga la setmana anterior, la tarda d’aquest dissabte els portava al Karting Aeroclub per passar una divertida sessió de carreres de Kart. Avançaments, petits piquis, rialles i algun que altre “boig al volant” va ser el que es va veure sobre l’asfalt de la carretera de Sant Lluís. Dividint-se en dos grups per fer una fase classificatòria i una cursa final els jugadors i el cos tècnic es van passar en gran.

Pedro Olives va obtenir la victòria en finalitzar les dues sèries imposant a la resta dels seus companys amb dificultats encara que amb alguna que una altra ajuda que li va donar el triomf final.

Passades les 21.00 h. es van reunir a mantels als Apartaments Royal on van gaudir d’un sopar amb anècdotes de la temporada que van fer que la vetllada fos d’allò més divertida. Després de les postres, es van lliurar diferents premis per als més destacats de la temporada 2012-2013.

El trofeu al màxim golejador de l’equip va ser per Elliot Galán que amb 9 gols encapçalar la classificació individual en l’apartat ofensiu, el jugador Revelació va ser Juan Sola que amb una mínima diferència en els vots atorgats pels seus companys es va emportar el segon trofeu de la nit . En l’apartat a la regularitat i votat pels seus companys el guanyador va ser Isaïes Pons que va vèncer folgadament en aquesta categoria.

L’últim de les distincions era el jugador més compromès de la temporada, el guanyador va ser Carlos Seguí que merescudament es va emportar el reconeixement del cos tècnic i companys a assistir a tots i cadascuna de les sessions d’entrenament de la temporada.

Després del brindis final i els discursos protocol · laris els nois van gaudir de la nit maionesa fins a altes hores de la nit. Finalitzava la 2012-2013 i ja es començava a obrir la 2013-2014.

José María Vidal
Sección de Fútbol del CCE Sant Lluís

Los comentarios están cerrados.