Sports de ca Nostra

Primer torneig Beach Volley Camps, a Sa Font de Sa Cala

9899999Paredes/Pol ( femení)  i els locals Vado/Bonaria (masculí) guanyen el primer Torneig Beach Volei Camps, organitzat per SG EVENTOS DEPORTIVOS a Sa Font de Sa Cala.

Aquest cap de setmana passat (per dies 5 – 7 de maig) es va dur a terme el primer torneig Beach Volley Camps a Sa Font de Sa Cala organitzat per SG EVENTOS DEPORTIVOS, empresa que es dedica a l’organització d’esdeveniments a la nostra zona. El torneig va comptar amb gran quantitat de participants i es va disputar en tres categories femení, masculí i mixtes.

La categoria mixta  es va disputar divendres al capvespre 12 parelles i va ser guanyada per la parella alemanya Andreas Ritcher / Dori Ritcher que van gianyar a la final a la parella brasilenya Denis Milanez / Tahis Camargo per 2-0.
El dissabte al matí va donar començament la categoria femenina i masculina, en la primera van participar 12 parelles. Les guanyadores van ser les palmesanes Cati Pol / Crispa Paredes que van guanyar a la final a la dupla Pocoví / López també de Mallorca por 2-0, en tercer lloc van quedar classificades la dupla Suïssa integrada per Mirjam Schönenberg /Monika Alleman.

La categoria masculina va comptar amb 32 parelles de diferents nacionalitats les quals van començar a jugar la fase prèvia el dissabte al matí.  A la gran final, el local Juanma Vadó acompanyat pel suís Marco Bonaria es van imposar, en una disputadisima final, als uruguaians residents a Cala Rajada Zanotta / Cairus per 2-1. En tercer lloc van quedar els palmesans Pérez / Hernández.

Gran ambient i molt esport de gran nivell el que vam poder viure a les nostres platges i gràcies a la iniciativa de SGEVENTOS DEPORTIVOS i el suport de l’Ajuntament de Capdepera i Platges de Capdepera. En els mesos de juliol i agost tornarem a tenir esport de primer nivell a les nostres platges, amb torneigs de Volei Platja, Tennis Platja i Futbol Platja.

 

 

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.