Sports de ca Nostra

Vols jugar a volei, el Club Volei Pòrtol t’obre les seves portes

SONY DSCÉs igual si saps jugar o no a volei, és igual que siguis alt o baix, tinguis la edat que tinguis, siguis nin o nina, home o dona, el Club Voleibol Pòrtol té un equip per tu.

Des de l’escoleta municipal de Marratxí (a partir de 7 anys) i fins que els genolls aguantin el club marratxiner té un lloc per tu. La propera temporada sortirem en totes les categories del volei balear, tan masculines com femenines, i esperam que tu formis part de la nostra gran família. Nosaltres no xerram de projectes concrets, ens agrada parlar d’un gran projecte general que és la família del volei Pòrtol.

La temporada vinent farem ni més ni manco que 20 anyets d’existència, per a la desgràcia d’alguns que ens donaven per morts. Són molts d’entrenaments, molts de partits, molts de tornejos, molts de campionats, moltes alegries, moltíssima gent que ha passat pel club i moltíssima que ben segur voldrà participar del nostre estimat esport defensant el nostre escut, érem aquí per vosaltres, som aquí per vosaltres i serem aquí i donant guerra esportiva durant molts molts molts d’anys!!

Anima’t i vine a provar sense cap compromís, aquí no hi ha dates límits ni mesures antropomètriques, simplement hi ha una passió pel voleibol i te volem fer partícep d’ella!!

Los comentarios están cerrados.