Sports de ca Nostra

El Porto Cristo F.C. nou equip de la lliga Autonòmica femenina‏

Després de la victòria d’ahir dia 1 de maig, en el partit que tenien ajornat davant l’At. Rafal per 5 gols a 2, l’equip femení del Porto Cristo F.C., de la mà del seu entrenador Paul Galmés, que ja s’ha convertit en un habitual en les banquetes del futbol femení, ha aconseguit l’ascens de manera matemàtica a la lliga femenina autonòmica a falta de 3 jornades per a concloure el campionat de lliga. Un premi que sense cap dubte es mereixen i que han cercat amb insistència  no només aquest any, sinó en anys anteriors i que per diversos motius no havia estat possible.

 

Aquest premi, con hem dit abans, totalment merescut, és el fruit de 4 anys de bona feina i suposarà per a les jugadores de l’equip una gran experiència, tant personal com futbolística, i els permetrà jugar amb els millors equips de les Illes Balears, com per exemple  Mallorca, Collerense «B», Sp. Ciutat de Palma, Sporting Illa de Menorca o Atº Jesús d’Eivissa.

 

Enhorabona nines!!! Que ho poguem gaudir molts d’anys junts.


Porto Cristo Futbol Club (1065)
Porto Cristo Atlètic (1405)
Avinguda sa Fonera, s/n (Camp de futbol municipal Ses Comes)
07680 – Porto Cristo (Mallorca)

Los comentarios están cerrados.