Sports de ca Nostra

Diada comiat temporada CV Pòrtol

Foto familia CV PortolEl proper dissabte, dia 4 de maig, en el pavelló municipal de Blanquerna, a partir de les 10:30,  arrancarà la famosa diada de comiat de temporada del Club Voleibol Pòrtol. I què és el que fem a aquesta diada? Resposta senzilla, partidets de volei durant tot el dia!!!!!

Per les categories sèniors la temporada ha acabat i molts ja estan preparant la de volei platja. Amb els més petits i petites continuam fent un mes més de feina de tecnificació, aprofitant aquestes setmanes que ja no hi ha competició per avançar en aspectes tècnics que durant la temporada no s’hi pot deixar tot el temps que voldríem.

La diada començarà a partir de les 10:30 del matí i organitzarem partidets entre els jugadors/es, familiars, amics, directius i tot el que s’animi a venir a gaudir de jugar a voleibol amb nosaltres, tots sou benvinguts, tots hi estau convidats!!

Devers les 14:00 farem una aturadeta per carregar forces amb una exquisita torrada de germanor, que tan bé ha funcionat en les anteriors edicions. Per un preu mòdic de 5€ la gent tindrà un plat de carn, pa i beguda. Ho farem, com sempre, a l’exterior del pavelló marratxiner i gràcies a aquest soleiet ens sortirà rodó.El tiquet s’ha de comanar en el mail joseluis@voleibolportol.com o en el telf 655 57 24 62.

Una vegada acabat de dinar i haver fet una mica de digestió ens hi tornarem a posar amb els partidets, la pilota no s’aturarà més que es temps de dinar!!!!!!!!!!!

Vos hi esperam a tots

informa CV.Portol

Los comentarios están cerrados.