FUSTES CA’N VAQUER SOLLER : SATISFACCIO PER L’EXPERIENCIA AL CAMPIONAT D’ESPANYA

30 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

ImageProxyEl nostre equip juvenil va tornar del Campionat d’Espanya amb la sensaciĂł dels deures complits amb bona nota, degut que desplaçarem a Murcia un equip format per 6 juvenils i 7 cadets, que es varen enfrontar als millors equips juvenils de l’estat, donant la talla en tot moment. Aquest grup de jugadores a sabut millorar-se a mesura que anava avançant la temporada, primer no era favorit per aconseguir jugar el Campionat de Balears perĂČ a base de feina ho varen aconseguir, desprĂ©s varen aconseguir fer un gran Campionat de Balears, aconseguint un subcampionat, que ens va donar la possibilitat de jugar el Campionat d’Espanya.

En el campionat d’Espanya ens varen enquadrar amb un grup potent, jugant primer amb el qui a la fi va ser el campiĂł,l’Alcobendas, fent un primer set genial aconseguint arribar a 21 punts. DesprĂ©s les campiones no donaren opciĂł a les solleriques. El segon partit jugarem contra l’equip de Cantabria anomenat Textil, en un partit molt igualat les nostres nines perderen per un ajustat 3-2, tot i el resultat no feren el seu millor partit perĂČ si que donaren la cara. DesprĂ©s haviem de jugar davant el potent equip gallec de l’EMEVE, que no va donar opciĂł a les solleriques. No poderen fer res davant un conjunt molt mes fĂ­sic i tĂšcnic que el nostre tot i la bona actitut de les nostres.
Amb aquest resultat vĂ rem pegar a jugar pels llocs del 13 al 24, tenint un grup de tres equips, començant a jugar amb el Ribadessella contra el qual vĂ rem guanyar amb claredat davant un equip que, sincerament, era el pitjor del campionat i les nostres nines compliren amb el pronĂČstics guanyant amb claredat. DesprĂ©s ens va tocar l’equip mes potent dels qui disputaven els llocs del 13 al 24, com va ser el Covadonga que al final va quedar el 13Ăš classificat. Un partit on les nostres nines estigueren a un gran nivell jugant un bon volei amb jugades de gran qualitat i la lluita que demostraren durant tot el campionat perĂČ el millor nivell voleibolistic de les Asturianes es va acabar imposant.
dia 1 partit Alcobendas dia 2 partit EMEVE dia 2 partit Ribadesella dia 3 partit Covadonga 2 dia 4

Comentarios cerrados