Sports de ca Nostra

C.E.Escolar; Rumors, Veritats i Mentides , per Toni Garriga Martorell

garrigaVolia desmentir des d’avui mateix 24/04/2013 i acausa de diversos motius (que no vénen al cas), que un servidor vagi a presentar-se ni amb “uns” ni amb “altres”, ni “particularment” a cap candidatura o projecte de directiva per a les pròximes eleccions del CE Escolar.

Simplement vull deixar això ben clar i espero que tots aquells que han dit tantes i tantes coses en perjudici de la meva persona, s’empassin ara “la seva saliva pomes agres”.

Simplement desitjo el millor al CE Escolar, sóc pare i soci, tinc els meus drets, però cal reconèixer que per un esport al qual aporto com a pare la quota de 400 €, no val la pena rebre “fiques i treus” ni d’uns ni d’altres, ni veure-me embolicat entre disputes de poder, desitjo molta sort als “uns” i als “altres” que es presentin i que guanyi el millor, o el que més vots tregui.

Em quedo amb aquesta frase: “SI ELS QUE PARLEN MAL DE MI, PENSARAN EL QUE PENSO JO D’ELLS, PARLARIEN PITJOR” (Cap Vermell-Capdepera).

Los comentarios están cerrados.